طی سال ۲۰۱۸ میلادی، ایران با تولید ۲۵ میلیون تن فولادخام به رتبه دهم جهان ارتقا یافت
بدین ترتیب کشورمان توانست ایتالیا را به رتبه ۱۱ هدایت کند و پس از آن تایوان و اکراین در رتبههای دوازدهم و سیزدهم قرار گرفتند.
تولید فولادسازان جهان نیز طی سال ۲۰۱۸ میلادی یک میلیارد و ۸۰۸ میلیون و ۶۰۰ هزارتن ثبت شد که حاکی از رشد ۴.۶ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۷ میلادی است.
طی سال ۲۰۱۸ میلادی به ترتیب چین با تولید ۹۲۸ میلیون و ۳۰۰ هزارتن، هند با ۱۰۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن، ژاپن با ۱۰۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن، آمریکا با ۸۶ میلیون و ۷۰ هزار تن وکره جنوبی با ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن ۵ کشور برتر فولادساز جهان بودند.
در مدت یاد شده؛ روسیه با تولید ۷۱ میلیون و ۷۰۰ هزارتن، آلمان با تولید ۴۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن، ترکیه با تولید ۳۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تن، برزیل با تولید ۳۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تن و ایران با تولید ۲۵ میلیون تن در رتبههای ششم تا دهم جهان قرار گرفتند.
رشد ۱۱.۷ درصدی تولید در خاورمیانه
تولیدفولادخام در خاورمیانه ۳۸ میلیون و ۵۰۰ هزارتن اعلام شد که حاکی از رشد ۱۱.۷ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۷ میلادی است. بیشترین میزان رشد تولیدفولاد خام در خاورمیانه گزارش شده است.
طی سال ۲۰۱۸ میلادی تولید فولاد خام در آسیا (۵.۶ درصد)، آفریقا (۷.۲ درصد)، آمریکای جنوبی (۱.۳ درصد)، استرالیا (۵.۹) درصد رشد داشته است. در حالی که در همین مدت، تولید این محصول در اتحادیه اروپا و ژاپن باکاهش ۰.۳ درصدی همراه بود.
بیشترین میزان رشد تولید در سال ۲۰۱۸ متعلق به ویتنام بود که توانست تولیدفولاد خام خود را از ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن به ۱۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تن افزایش دهد و رشد ۲۳.۲ درصدی را تجربه کند.
در همین حال، تولید فولادخام اتریش بیشترین میزان کاهش را نشان داد و از ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار تن در سال ۲۰۱۷ به ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تن در سال ۲۰۱۸ کاهش یافت که حاکی از افت ۱۵.۴ درصدی است.