به گزارش
خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان محیط زیست، ژیلا مهدی آقایی گفت: با توجه به اینکه منشاء بیشتر بحران های محیط زیستی نظیر کمبود آب، زباله، آلودگی هوا، گرد و غبار و ... ناشی از عدم توجه و حساسیت مردم و مسئولین به مقوله حفظ محیط زیست بوده و تنها راه برون رفت از این بحران های فزاینده، آگاه سازی جامعه است.
وی افزود: دفتر مشارکت های مردمی با استفاده از فرصت ایجاد شده برای تبیین برنامه های سال ۱۳۹۸ خود برای روسای ادارات آموزش و پژوهش استانی، راهبرد اصلی در این حوزه را تشویق مردم و مسئولین به جلب مشارکت مردمی عنوان کرد.
مهدی آقایی با اشاره به تجارب موفق طرح های مردمی نظیر بی زباله و آب و تالاب ادامه داد: یکی از اهداف سازمان حفاظت محیط زیست، برنامه ریزی و بهره مندی از ظرفیت سرمایه های اجتماعی از جمله سازمان های مردم نهاد در اجرای چنین طرح هایی است که هدف اصلی آن استفاده از چهره های موفق و شاخص برای انتقال پیام های محیط زیستی به مردم و مسئولین بوده که در نهایت موجب تحریک حس مسئولیت پذیری مردم شده و هر کس خود را در قبال حفظ محیط زیست مسئول بداند.
وی با اشاره به اصل سنگ ریزه ها، که تمرکز اصلی آن فعالیت های هر چند کوچک است ولی برآیند اجرایی آن ها در سطح جامعه دستاوردهای بزرگی را به همراه خواهد داشت؛ خاطرنشان کرد: می توانیم در جامعه موضوعات و بحران های محیط زیستی را بسادگی برای مردم و مسئولین تبیین نموده و آنها را در قبال حل چنین بحران هایی مسئول بدانیم.