معاون رئیس قوه قضائیه: ابلاغ قضایی به صورت الکترونیکی تأثیر قابل توجهی در افزایش سرعت رسیدگی دارد
وی گفت: هم اکنون با راه اندازی سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی این مشکلات برطرف شده است و ابلاغ از طریق پیامک به افراد اعلام می شود.
حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری افزود: به محض این که ابلاغ رویت می شود، قاضی از طریق فضای مجازی مطلع می شود که این فرد ابلاغ خود را دیده است.
وی گفت: غیر از این 50 طرح دیگر در حوزه فناوری اطلاعات در قوه قضاییه به بهره برداری رسیده است.
عضو شورای عالی فضای مجازی و معاون رئیس قوه قضاییه با اشاره به این که امروز هیچ کسی در کشور به دنبال بستن فضای مجازی نیست، گفت: سیاستمداران و مجریان موظفند فیلترینگ را در فضای مجازی اعمال کنند.
حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری در سخنرانی پیش از خطبه های نمازجمعه این هفته تهران با اشاره به تهدیدهای فضای مجازی افزود: در خصوص فضای مجازی با دو رویکرد مواجهیم و گروهی معتقدند مردم باید آزاد باشند و نباید دست و بال مردم را بست و گروه دیگر هم معتقدند این فضا باید بسته باشد در حالی که هیچ کدام از این دو نظر کامل نیستند و هیچ کسی هم در کشور قائل نیست که فضای مجازی بسته شود و معتقدیم باید راه میانی انتخاب شود به این ترتیب که فضای مجازی باشد اما مدیریت شود و کسانی که مخالف این راه میانی هستند، همان ها هستند که نمی خواهند وظایفشان را انجام دهند.
وی گفت: به عنوان عضو شورای عالی فضای مجازی اعلام می کنم که هیچ کس قائل به بسته شدن فضای مجازی نیست و دلسوزان نظام و انقلاب معتقدند باید این فضا مدیریت شود تا جوانان و خانواده های ما آسیب نبینند.
شهریاری افزود: همان طور که پلیس وظیفه دارد در کف خیابان حضور داشته باشد مسئولان هم موظفند فضای مجازی را سالم سازی کنند.
وی با اشاره به بهره گیری دشمنان انقلاب و نظام از فضای مجازی گفت: در نمونه ای دیگر باید به داعش اشاره کرد که بسیاری از عضوگیری هایش از طریق فضای مجازی بوده است و ما افراد بسیار زیادی را دستگیر کرده ایم که نحوه گرایش خود را به داعش از طریق فضای مجازی اعلام کردند.
معاون رئیس قوه قضائیه با اشاره به این که امروز ایجاد مشکلات اقتصادی هدف اصلی دشمنان نیست، افزود: آن ها نقشه جدیدی برای ما کشیده اند و به دنبال جنگ نرم هستند تا از این طریق بتوانند دل مردم را خالی کنند.
شهریاری گفت: بر همین اساس با طرح یک سری مسائل در فضای مجازی به دنبال سلب اعتماد مردم از مسئولان هستند و این که اعلام می کنند فلان مسئول 70 حساب در بانک دارد و یا فرزند فلان مسئول در کشورهای اروپایی تردد می کند همه در همین راستاست.
وی افزود: عده ای خودشان را دلسوز مردم می دانند در حالی که در حال دروغ پردازی هستند و در ماجرای هفت تپه دیدیم که فردی در هلند بود اما خودش را دلسوز کارگران هفت تپه می خواند و این گونه آشوب ایجاد کرده بود.
شهریاری با اشاره به این که در فضای مجازی نباید به راحتی همه حرف ها را منتقل کرد، گفت: وظیفه دولتمردان این است که فیلترینگ را در فضای مجازی به نحوی مدیریت کنند تا فضای فحش و ناسزا و منکرات نباشد.
وی با اشاره به این که روزانه صدها سایت مستهجن در کشور مسدود می شود افزود: ما با این سایت ها مخالفیم و معتقدیم باید مدیریت شود.
عضو شورای عالی فضای مجازی گفت: باید فیلترشکن ها نیز مدیریت شود و نباید فضای مجازی رها شده باشد و هر کسی تحت عنوانی بتواند جوانان ما را منحرف کند و مردمی که جوان در خانه دارند از ما مسئولان توقع دارند که این مطالب منحرفانه در اختیار فرزندانشان قرار نگیرد.