70 درصد از جمعیت ایران به علت تغییر در سبک زندگی، دچار کمبود ویتامین D و 40 درصد مبتلا به فقر آهن هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو شامگاه پنجشنبه در
دکتر وحید مفید با بیان اینکه سند ملی امنیت غذا تدوین شده است، افزود : صنایع تولید غذا یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه توانمندی های خوبی در کشور وجود دارد.
مدیر کل امور غذایی، بهداشتی و آرایشی سازمان غذا و دارو گفت : اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی موفقیت آمیز بود؛ به طوریکه مورد توجه کشورهای خارجی نیز قرار گرفت.
مفید تصریح کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید با مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود.
وی افزود : سیاست های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور نیز گفت : تعداد واحدهای تولیدی مواد غذایی دارنده رتبه A در نیشابور از سه واحد سال 93 به 34 واحد در سال 96 افزایش یافته است.
محسن عظیمی نژاد افزود: در این مدت تعداد واحدهای فاقد رتبه نیز از 61 واحد به 9 واحد کاهش یافته است.
وی گفت : با توجه به فراوانی واحدهای تولید مواد غذایی در نیشابور، نیازمند ارتقای ابزار و آزمایشگاه متناسب با نیاز شهرستان هستیم.
در این مراسم از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی نیشابور قدردانی شد.