ظرفیت پیشکسوتان استان مرکزی در قالب اتاق فکر به منطور توسعه کیفی صنایع دستی مورد استفاده قرار میگیرد.
کاظمی با بیان اینکه پیشکسوتان به واسطه تجربه ارزشمند کارشناسترین افراد در سبک کاری خود به شمار می روند افزود: در تمام طرحها و ایدههای ذهنی و اجرایی باید طراحیهای سنتی مدنظر هنرمندان قرار گیرد تا ضمن هماهنگی تولید کیفی بین محصولات تولیدی، اصالت و هنر ایرانی در آثار نیز حفظ شود.
وی ادامه داد: قطعا همگرایی بین هنرمندان از طریق نشستهای مشترک در جهت تولیدات کیفی در رشتههای اولویتدار استان که شامل قلمزنی، طراحی سنتی، آثار چوبی، تراش سنگهای قیمتی، نگارگری و رشته مینا و تزیینات آثار فلزی ایجاد می شود تا بتوان به فصل مشترک تولید کیفی و کمی در این رشتهها دست یابیم.
در این نشست تخصصی پیشکسوتان شش رشته اولویت دار قلم زنی، طراحی سنتی، آثار چوبی، تراش سنگ های قیمتی، نگار گری و مینا و تزیینات آثار فلزی حضور یافتند.
در حال حاضر 70کارگاه گروهی صنایع دستی در استان مرکزی فعالیت دارند و از 295رشته صنایع دستی فعال در کشور 110رشته آن در استان مرکزی دایر است.
صنایع دستی استان نشانه ای از فرهنگ زیستی این خطه مرکزی ایران است که می تواند جاذبه های منحصر بفردی را برای تولید بازار اقتصادی داشته باشد چراکه تولیدات هنرمندان استان با تنوع تولیدی بالایی که در بر می گیرد که این مسئله مهم می تواند توان بازار استان را در عرصه، عرضه و تقاضا بالا برد.