فعالیت 62 سمن حوزه سلامت شاخص های بهداشتی خراسان رضوی را ارتقا داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دومین مجمع سلامت کاشمر گفت:
محمد رضا دارابی افزود: چند اقدام دیگر نیز در همین راستا انجام شده که ایجاد کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی، تصویب و تدوین سند توسعه سلامت استان، سند پیشگیری از بیماریهای غیر واگیردار از آن جمله است.
وی کاهش بیماری های غیرواگیردار را نیازمند فرهنگ سازی دانست و افزود: عده ای بدون داشتن آگاهی و برخی از روی آگاهی به عنوان مداخله گران حوزه سلامت، سلامت مردم را تهدید می کنند.
به گفته وی هفته گذشته چهار سوله تولید دارو در مشهد که با عنوان طب اسلامی فعالیت داشته و از وضعیت بسیار اسفبار بهداشتی برخوردار بود پلمب شد که این مواد توسط 14 افغانستانی برای مردم تولید می شد.
وی گفت: از فرمانداران، قوه قضائیه و نیروهای انتظامی و مدیران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها می خواهیم اجازه ندهند افرادی با عنوان طب اسلامی فعالیت کرده و مردم را اغفال کنند.
دارابی افزود: استان خراسان رضوی از نظر شاخص های بهداشتی درمانی، دارو، غذا و آموزش جایگاه بسیار ویژه ای دارد اما تامین نیازهای حوزه سلامت نیازمند مشارکت بیشتر خیرین است.
وی اظهار داشت: چند دهه قبل در کاشمر نه تنها متخصص وجود نداشت بلکه پزشک ایرانی هم حضور نداشت و پزشکان این شهرستان اغلب از کشورهای دیگر بودند ولی با برنامه ریزی های صحیح در حوزه سلامت و تربیت نیروی انسانی و توسعه فضاهای فیزیکی و عمرانی، تجهیزات و امکانات حوزه سلامت امروز کاشمر در این موارد بی نیاز است.
فرماندار کاشمر نیز در این مجمع با اشاره به تحولات عظیم در حوزه سلامت و بهداشت و درمان گفت: از برکات طرح تحول سلامت این است که امروز در کاشمر در رشته های مختلف پزشک متخصص داریم.
محمد علی نبی پور افزود: احداث مرکز سرطان شناسی در این شهرستان و ورود متخصصانی در این زمینه کار ساده ای نبود که در اجرای طرح تحول سلامت انجام شده است.
وی گفت: مجمع خیرین سلامت شهرستان طی پنج سال 150 میلیارد ریال کمک کردند اما برخی مشکلات در حوزه بهداشت و درمان شهرستان درکنار تمام اقدامات صورت گرفته وجود دارد که با مشارکت خیرین رفع می شود.