استاندار مرکزی: کارگروه ویژه نظارت بر نمازخانهها در استان مرکزی تشکیل شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ آقازاده دیروز در ستاد اقامه نماز استان مرکزی با اشاره به نزدیکی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی، گفت: امسال دستگاهها در حد توان و بضاعت خود در برگزاری جشن چهل سالگی انقلاب به نحو احسن تلاش کنند تا حضور مردم در این جشن بیشتر و پررنگتر از همیشه باشد.
وی با تاکید بر لزوم تلاش دستگاه های اجرایی در افزایش کمی و کیفی برپایی فریضه نماز، افزود: کارگروهی متشکل از دفتر فنی استانداری، ستاد اقامه نماز، اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری هر شهرستان تشکیل و کمبود فضای نمازخانه و مساجد را همراه با راهکارهای اجرایی و منابع آن ارائه دهند تا شورا بداند چه اقدامی را برای تامین این فضاها انجام دهد.
استاندار مرکزی با اشاره به اینکه در آستانه نوروز و سفرهای نوروزی قرار داریم، گفت: دستگاههای مرتبط، میراث فرهنگی و شهرداری بر روی نمازخانهها به ویژه نمازخانههای بین راهی نظارت و خدمت رسانی کنند.
آقازاده ادامه داد: با استفاده از برنامههای جذاب، کارهای فرهنگی و آموزشی باید نوجوانان و جوانان را به مساجد دعوت کنیم و برای حضور نوجوان در مسجد میتوان بسیار بیشتر و بهتر برنامهریزی کرد.
وی اضافه کرد: آمادهسازی مساجد و نمازخانههای بینراهی نباید محدود به ایام نوروز و خاص باشد باید در تمام طول سال به مهیا کردن فضای نمازخانه و سرویسهای بهداشتی اهمیت دهیم.
استاندار مرکزی با بیان اینکه شهرکسازان در احداث شهرکهای جدید مثل کوثر، ساخت مساجد را نیز مدنظر قرار دهند، افزود: برای ساخت مساجد اعتبار دولتی وجود ندارد، بر همین اساس بهترین کار استفاده از ظرفیت خیران و تشکیل هیئت امنا است.
دبیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی نیز مساجد را سنگر استراتژیکی در مقابله با تهدیدها و جنگ نرم دشمنان دانست و گفت: دشمنان در جنگ نرم و تهاجم فرهنگی جوانان و نوجوانان را بیش از اقشار دیگر هدف قرار داده و هر چه قشر جوان در مساجد حضور پررنگتری داشته باشند بیشتر از آسیبها در امان هستند.
رودبارانی، با اشاره به اینکه در ۱۲نقطه اراک کمبود مسجد وجود دارد، تصریح کرد: شهرک امین با سابقهای بالغ بر ۲۴سال احداث هنوز از وجود مسجد محروم است، سه سال پیش جلسهای برای ساخت مسجد برگزار شد خیر نیز مسخص شد اما نتیجهای حاصل نشد.
وی ادامه داد: استان مرکزی در شاهراه اصلی کشور قرار دارد و تردد در جادههای این استان به ویژه در ایام نوروز و آغاز سفرهای راهیان نور بالا است؛ لذا لازم است به نمازخانههای بینراهی و مساجد داخل شهر توجه ویژه شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مرکزی نیز بیان کرد: جهت رسیدگی به اوضاع نمازخانههای بینراهی کمیتهای با عضویت اداره راه و شهرسازی، اداره کل فنی استانداری مرکزی، ستاد اقامه نماز و شهرداری هر شهر برای مطالعه و بررسی دقیق نیازهای مساجد بر اساس استانداردهای لازم در استان تشکیل شود.
فرخی اضافه کرد: جانمایی بر مبنای فواصل معین موقعینی و مکانهای مختلف مشخص شود تا بدانیم در کدام قسمت شهر مسجد وجود ندارد، اعضای کمیته تشکیل شده پیشنهادهای لازم برای ساخت مسجد را ارائه دهند.