به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما ،محمد رستگاری در نشست خبری همزمان با هفته هوای پاک برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: فاضلابی که وارد منطقه بادامک میشود بخش اعظمش فاضلاب شهری شهرستان قدس و بخشی هم پساب تصفیه شده شهرستان قدس است که به آن اضافه میشود.
وی افزود: دو دامداری هم آنجا هست که همکاران ما پیگیر احداث تصفیه خانه هستند که یکی احداث شده و آن یکی هم پیشرفت خوبی دارد. اما به هر حال زمانی که یک تصفیه خانه آبگیری هم میشود تا زمانی که به کیفیت خوبی برسد زمان میبرد. با این حال برای رفع معضل فاضلاب بادامک نیازمند آن هستیم که ظرفیت تصفیهخانه شهر قدس تکمیل شود.
وی در پاسخ به این که شرایط بهتر هوا به دلیل ناپایداری هوا بوده یا اقدامات انجام شده تصریح کرد: سال ۹۰ و ۹۱ با یک پایداری هوا مثل امروز شرایط به شاخص ۱۸۰ و ۲۰۰ میرسید اما اقداماتی که در این مدت انجام شده باعث شده کیفیت هوا نسبت به گذشته خیلی بهتر شود. از جمله مثلاً ما الان دیگر مازوت در استان تهران استفاده نمیکنیم.
معاون پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان تهران ادامه داد: در اینکه عوامل اقلیمی در بهبود کیفیت هوا مؤثر هستند شکی نیست اما اینکه تمام بهبود هوا در یک برنامه پنج ساله را به عوامل اقلیمی ربط بدهیم دو آسیب خواهد داشت.
رستگاری خاطرنشان کرد: ما در بحث آلودگی هوا با موضوع پیچیده رو به رو نیستیم بلکه با مساله بزرگ رو به رو هستیم در واقع حجم عملیاتی که باید انجام شود زیاد است و خودروهای فرسوده باید خارج شودوخطوط متروافزایش یابددر واقع اگر همه بهبود هوا را به عوامل اقلیمی نسبت بدهیم اولاً مشارکت مردم کاهش خواهد یافت که این آسیب اصلی این رویکرد است. نکته دوم هم این است که برای مسئولان هم عادی میشود و از آن سمت هم دچار آسیب خواهیم شد.