معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: یکی از برنامههای مهم ما تلاش برای افزایش صادرات محصولات فناورانه و دانش بنیان به کشورهای مختلف به ویژه آسیای جنوب شرقی است.
وی بیان کرد: حضور در اروپا دشواریهای خود را دارد و هزینه بر و زمان بر است، اما اکنون دو یا سه شرکت بیوتک کشورمان درحال ثبت دارو در اروپا هستند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تصریح کرد: برای گسترش فعالیت شرکتهای دانش بنیان علاوه بر پرداخت تسهیلات، استانداردها را به آنها آموزش میدهیم و در این زمینه نیز گاه تا ۵۰ درصد هزینه دریافت استانداردها را میپردازیم.
ستاری بازارسازی را نیازمند نوآوری شرکتهای دانش بنیان عنوان کرد و گفت: این شرکتها باید با استفاده از فناوری، کاهش هزینهها و خلاقیت مشتریان خود را پیدا کنند که معمولا هم همین طور است و فقط شرکتهایی که محصولات خاص تولید میکنند برای یافتن مشتری مشکل دارند که در این زمینه تلاش میکنیم موانع از پیش پای آنها برداشته شود.
وی همچنین با ابراز خرسندی از رویکردهای فناورانه دانشگاه خلیج فارس بوشهر، بیان کرد: تغییر در جهت گیری فعالیتهای دانشگاه محسوس است و میبینیم که دانشگاه درخدمت استان قرار گرفته و این تغییر دیدگاه باعث ایجاد اشتغال و تولید محصولاتی با توجه به نیاز استان شده است.