نایب رئیس اتحادیه کشوری فروشگاههای زنجیرهای ارائه کالای با اصالت به مشتریان را یکی از راهکارهای مبارزه با قاچاق کالا و حفظ سلامت مصرف کننده دانست
وی افزود: بر همین اساس برای ارتقاء دانش و آگاهی مدیران شعب نسبت به امضا تفاهمنامه آموزشی با دانشگاه علوم پزشکی تهران اقدام کردیم.
عالی پور ادامه داد: حفظ سلامت مصرف کننده با تشکیل کلاسهای آموزشی برای مدیران شعبات فروشگاههای زنجیرهای جهت عرضه بهداشتی کالا، مبارزه با قاچاق کالا و ارائه کالای با اصالت، نوین سازی و استاندارد سازی خدمات به مشتریان، ایجاد اشتغال پایدار برای تعداد زیادی از جوانان تحصیل کرده، حوزه صنعت فرانچایز و ایفای مسئولیت اجتماعی از جمله عرصههای است که اتحادیه در آن طلایه دار است.
نقش موثر فروشگاههای زنجیرهای در توزیع عادلانه اقلام
وی همچنین اظهار داشت: در حال حاضر دولت با توجه به نقش موثر فروشگاههای زنجیرهای در توزیع عادلانه اقلام تنظیم بازار، بهعنوان اهرمی کارآمد برای حفظ آرامش و ثبات در بازار، بازوی دولت در جلوگیری از عرضه کالای قاچاق و فعالیتی پویا برای اشتغالزایی بیش از ۵۰ هزار نفر از اقشار جوان و تحصیلکرده در کل کشور و با حمایت از سرمایهگذاریهای کوچک و از ظرفیتهای ایجادشده توسط بخش خصوصی برای کنترل بازار بهرهمند می شود.
عالی پور اضافه کرد: برای رسیدن به اهداف کمی و کیفی مد نظر، خصوصا تحقق سهم پیش بینی شده برای فروشگاههای زنجیرهای در قانون ششم توسعه به میزان ۲۰ درصد از بازار خرده فروشی نیازمند حمایت پیش از پیش دولت هستیم.
به گفته نایب رئیس اتحادیه کشوری فروشگاههای زنجیرهای در حال حاضر تعداد ۱۱۰ شرکت یا شخص حقیقی و تعداد ۱۲۸ پروانه کسب برای فعالیت زنجیرهای در رستههای گوناگون صنفی با بیش از ۳۲۰۰ شعبه در سراسر کشور در مساحتی بالغ بر ۱.۳ میلیون مترمربع مشغول خدمت رسانی به هم وطنان هستند.