کارشناسان بهداشت از وجود قارچ های سمی در برخی میوه ها هشدار دادند.
حسین صفاری افزود: بررسی های اولیه روی این میوه از جمله نارگیل نشان داده که برخی مشکلات مانند بیماری قارچی و کپک از مبدا وجود داشته و کمترین توجه در شرایط نگهداری وجود دارد .
وی گفت: وجود این بیماری های قارچی در میوه بستگی به زمان تولید و برداشت محصول، چگونگی و زمان حمل و نقل، شرایط نگهداری و رسیدن آن به دست مصرف کننده دارد.
وی با تاکید بر اینکه اگر فردی، بیماری قارچی در میوه مشاهده کرد می تواند آن را به فروشگاه برگرداند و مغازه دار موظف به برگردان پول مشتری است، افزود: شهروندان می توانند این موضوع را به سامانه 190 (رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت) گزارش کنند .