به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ فارن پالیسی در گزارشی آژانس امنیت ملی آمریکا را یک سازمان جنایی توصیف کرد که توانایی باج گیری از شهروندان و دولتمردان در داخل و خارج برای آن بیش از پیشگیری از حملات تروریستی ارزش دارد.
در گزارش این مجله آمریکایی به قلم پل کریگ رابرتس محقق برجسته آمده است: سالها قبل از آنکه ادوارد اسنودن مدارک مستدلی ارائه دهد دال بر آنکه آژانس امنیت ملی آمریکا (ان اس اِی) در واقع یک "آژانس ناامنی ملی" است که قوانین و قانون اساسی آمریکا را نقض و درباره همه شهروندان آمریکایی جاسوسی می کند، ویلیام بینی که برنامه جاسوسی ان اس ای را طراحی کرد و توسعه داد، این جاسوسی غیر قانونی و مغایر با قانون اساسی را فاش ساخت.
بینی از آن جهت این افشاگری را صورت داد که ان اس ای از آن برنامه برای جاسوسی درباره آمریکایی ها استفاده می کرد. چون او فردی شناخته شده برای کنگره آمریکا بود، فکر نمی کرد برای ارائه این ادعا نیاز به اسناد ان اس ای داشته باشد. اما او دریافت که کنگره هرگز به حرفهای او گوش نمی داد چون دلیل موجهی برای انکار آن نداشت و این حربه ای مهم برای آنهاست تا بتوانند به این برنامه جاسوسی وسیع که به آنها قدرتی مافوق همه در جهان می دهد، ادامه دهند. حتی اعضای کنگره ضد دیگران (در کنگره) اعمال قدرت می کنند، آنها در برابر قضات دیوان عالی، قضات فدرال و دیگران از قدرت برخوردارند. به همین دلیل است که آنها اینقدر می ترسند چون همه این اطلاعات درباره آنهاست، درباره آژانس های مرکزی -آژانس های اطلاعاتی- است که در اختیار دارند. به همین علت چند ماه قبل سناتور شومر به ترامپ رئیس جمهور هشدار داد که نباید به جامعه اطلاعاتی حمله کند چون راههای متعددی برای مقابله دارد و اهرمی در برابر هر پارلمان و دولتی در جهان است.
برای جلوگیری از افشاگری، ان اس ای اکنون برنامه ای دارد موسوم به اینکه درباره همکارانت "یک چیز ببین، یک چیز بگو". این همان کاری است که اشتازی (سازمان جاسوسی آلمان شرقی سابق) انجام می داد. به همین علت من ان اس ای را آژانس اشتازی جدید می نامم. آنها همه تکنیک ها را از اشتازی، ک گ ب، گشتاپو و اس اس بر می گیرند اما هنوز به آن خشونت -در داخل آمریکا- عمل نمی کنند. در خارج داستان دیگری است.
از آنجائی که ویلیام بینی هیچ سندی برای ارائه به رسانه ها نداشت، آن افشاگری هیچ پیامدی برای ان اس ای نداشت. به همین علت بود که اسنودن اسنادی را منتشر کرد که ثابت می کند ان اس ای هم قوانین و هم قانون اساسی را نقض می کند اما رسانه های فاسد آمریکا با "خائن" خواندن اسنودن همه سرزنش ها را متوجه او کردند، نه ان اس ای که قوانین را نقض می کند.
افشاکنندگان طبق قانون فدرال حفاظت می شوند. صرف نظر از این مسئله، دولت فاسد آمریکا سعی کرد بینی را برای افشاگری اش تحت پیگرد قرار دهد اما چون او هیچ سند محرمانه ای را بر نداشته بود، امکان پرونده سازی ضد او وجود نداشت.
ویلیام بینی دیک "دارت" چنی را مسئول قانون شکنی ان اس ای می داند و می گوید نقض قوانین و قانون اساسی از سوی ان اس ای چنان شدید است که باید مجوز آن از صدر دولت صادر شده باشد.
بینی در توصیف این شبکه جاسوسی توضیح می دهد که قرار بود فقط ضد دشمنان خارجی عمل کند و استفاده از آن برای جاسوسی جهانی، آنچنان این شبکه را تحت فشار انبوهی از اطلاعات قرار داده است که از کشف بسیاری فعالیتهای تروریستی ناتوان است.
ظاهرا برای آژانس امنیت ملی آمریکا توانایی باج گیری از شهروندان و اعضای دولت در داخل و خارج با ارزش تر از جلوگیری از حملات تروریستی است.
متاسفانه بسیاری از آمریکایی ها کورکورانه به دولت اعتماد دارند و ابزارهای لازم را در اختیار آن قرار می دهند که از آنها در جهت استثمار ما، سوء استفاده می شود. درصد بزرگی از کارها در زمینه علوم و فناوری به جای آنکه در خدمت آزادی مردم باشد، در جهت به بردگی کشاندن آنهاست. اکنون هیچ عذری برای دانشمندان و مهندسان برای بی اطلاعی از این امر وجود ندارد. اما آنها بر تلاش شان در ساخت ابزارهایی برای به نابودی کشاندن آزادی پافشاری می ورزند.