اولین مرحله از صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند با هدف ارائه خدمات مطلوب تر به دانشجویان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: صنعتی سازی آشپرخانه
علیرضا منصوری، با بیان اینکه برای خرید تجهیزات بیش از 130 میلیون تومان هزینه شده است، گفت: اجرای کامل طرح صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه قرار است در چند مرحله متوالی صورت گیرد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه همچنین از افزایش ظرفیت سالن غذاخوری خواهران در پردیس شهدا خبر داد و افزود: با تجهیز این فضا، ظرفیت سالن غذاخوری از صد نفر به 400 نفر افزایش یافت.
در حال حاضر 12 هزار دانشجوی دانشگاه بیرجند در 11 دانشکده این دانشگاه و در سه پردیس شوکت آباد، امیرآباد و شهدا مشغول به تحصیل هستند.