نخستین آزمایشگاه مرجع ارزیابی حسی مواد غذایی در شرق کشور در مشهد راه اندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: آزمایشگاه ارزیابی حسی
دکتر قدیر رجب زاده انجام آزمون های پذیرش، مشتری گرا و دینامیک وابسته به زمان در زمینه طعم، بافت، رنگ و سایر ویژگی های محصول را از جمله ظرفیت های آزمایشگاه ارزیابی حسی مواد غذایی عنوان کرد.
وی با اشاره به مزیت های این آزمایشگاه برای صاحبان صنعت غذا افزود: مشاوره و آموزش روش های ارزیابی حسی مواد غذایی، همکاری در انجام پروژه های تحقیقاتی داخل و خارج از کشور، توسعه روشهای نوین ارزیابی حسی مواد غذایی، طراحی و اصلاح فرمولاسیون محصول و همچنین تعیین نقش فرآیندهای دهانی در ارزیابی حسی دینامیک مواد غذایی مهمترین مزیت های استفاده از این آزمایشگاه برای صاحبان صنایع هستند.
وی به توسعه محصولات فراسودمند نیز اشاره و بیان کرد: هم اکنون به دلیل ناآشنایی برخی واحدهای غذایی با تکنیک های بهبود ویژگی های حسی مواد غذایی، محصولات فراسودمند، طعم و بافت مطلوب برای مصرف ندارند.
دکتر رجب زاده همچنین گفت: آزمایشگاه مرجع ارزیابی حسی مواد غذایی قابل ارائه در سطح ملی و بین المللی است لذا با هدف توسعه تکنیکهای ارزیابی حسی مواد غذایی در این زمینه با برخی کشورهای جهان قراردادهای مشترک پژوهشی منعقد شده است.