سرقت اطلاعات بانکی بیشترین جرایم سایبری در استان مرکزی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس پلیس فتا استان مرکزی با اعلام این خبر گفت: گفت: باید برای کاهش اینگونه سرقتها هماهنگی بیشتری بین دستگاه قضایی، پلیس فتا و بانک های استان صورت گیرد.
سرهنگ آنقی افزود: بحث رمزهای پویا و یکبار مصرف به بانکهای استان ابلاغ شده که باید در کوتاهترین زمان ممکن اجرایی شود چراکه میتواند تا 90 درصد برداشتهای غیرمجاز را کاهش دهد.
او گفت: باید با استفاده از راهکارها و روشهای مناسب در راستای کاهش جرائم و افزایش سرعت کشف جرائم به مقابله با آنها بپردازیم.
رئیس پلیس فتا استان مرکزی افزود: در حال حاضر شبکههای اجتماعی بیگانه در زندگی افراد رسوخ کرده و جز لاینفک زندگی آنها شده و به سبب عدم حمایت برخی مسئولان از پیامرسانهای داخلی، گرایش به سمت پیامرسانهای خارجی افزایش پیدا کرده است.
آنقی گفت: در استان مرکزی در 9 ماهه نخست سال جاری 75 درصد افزایش جرائم سایبری حادث شده که بیشتر این جرائم در تلگرام و اینستاگرام که سرور این دو پیامرسان در خارج از کشور قرار دارد، رخ داده است.
او با اشاره به ضریب نفوذ 88 درصدی اینترنت در کشور گفت: با توجه به توسعه موبایل در جامعه باید با توسعه زیرساختهای اجتماعی، هوشیاری در این زمینه را افزایش داد.
آنقی افزود: پلیس فتا در شهرستانهای ساوه و اراک مستقر است و با توجه به افزایش جرائم در شازند، خمین و دلیجان باید با توسعه زیرساختها، گستره عملکردی پلیس فتا را در استان مرکزی ایجاد و افزایش داد.