معاون وزیر جهاد کشاورزی با تاکید برتولید بیشتر علوفه با مصرف آب کمتر از طرحهای این وزارتخانه برای تامین نیازغذایی کشور با کمترین مقدار آب خبرداد
معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی در ادامه به طرح های ابتکاری کشاورزان ودامداران ورامین درزمینه تولید علوفه بیشتر با آب کمتر اشاره کرد و گفت: روشهای زراعی ، تناوب در کشت ، معرفی ارقام جدید ،انتقال تولید علوفه از کشت تابستانی به کشت پاییزه و ترکیب جدید گیاهان برای تولید بیتشر علوفه و آب کمتر از ویژگیهای اقدامات تولیدکنندگان این دشت حاصلخیز است.
وی برای مثال به جایگزینی جو خصیل به جای ذرت اشاره کرد و افزود: با این روش دست کم حدود 40 درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود و علوفه ای هم که به مرحله تولید می رسد کیفیت وارزش غذایی بالایی دارد.
کشاورز گفت: ترکیب گیاهان جدیدی مثل گلرنگ ،ماشک ، خلر وتریتیکاله درکاهش مصرف آب بسیار تاثیرگذاراست وازهمه مهمتر خاصیت علوفه ای ارزشمندی دارد.