فرمانداران یک هفته فرصت دارند خسارات ناشی از بارندگی را به ستاد مدیریت بحران استان ارسال کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل دفتر بحران استانداری در نشست ستاد مدیریت بحران استان بعد
وحید محمدی تبار با بیان اینکه بارش باران به برخی عشایر خسارت وارد کرد افزود: برخی جاده های روستایی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب شد .
محمدی تبار با اشاره به اینکه در این جلسه همه فرمانداران موظف هستند تا هفته آینده خسارت های ناشی از بارندگی را برآورد و به این ستاد گزارش کنند گفت: میزان خسارت های وارد شده بر اثر بارندگی محاسبه و به وزارت کشور ارسال می شود.
وی از دریافت 200 میلیادر تومان اعتبار برای جبران خسارات های ناشی از زلزله در استان خبر داد و گفت: ارسال به موقع گزارش ها کمک می کند تا بتوانیم اعتبار مکفی به موقع دریافت کنیم .
مدیر هواشناسی استان در این نشست با بیان اینکه بیشترین بارش ها در شهر یاسوج به ثبت رسیده است گفت: وزش باد شدید با سرعت ۸۳ کیلومتر در ساعت نیز در یاسوج به ثبت رسید که منجر به بروز برخی خسارت ها در مناطق مختلف این شهر شد .
کاکاوند با بیان اینکه بعد از بارش ها شاهد یخبندان شبانه خواهیم بود افزود: احتمال کاهش دما تا منفی ۱۰ درجه در یاسوج وجود دارد و در مناطق گرمسیری احتمال گرد و غبار نیز دور از انتظار نیست .
وی همچنین از افزایش ۵۵۰ درصدی بارش امسال نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.
رئیس شرکت توزیع نیروی برق استان هم با اشاره به اینکه تیم های امدادرسانی برق در مناطق مختلف طی این مدت در آماده باش کامل بودند گفت: رعد و برق و ورزش باد شدید منجر به قطعی برق در شهرستان های بویراحمد،دنا، لنده و شهرهای قلعه رئیسی، دیشموک، مارگون و چرام شد که به جز چند مورد که امکان وصل شبکه میسر نبود به رفع خاموشی اقدام شد.
خان پایه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان با بیان اینکه همه محورهای ارتباطی استان باز است گفت: گردنه بیژن به دلیل بارش برف سنگین مسدود است همچنین محورهای ارتباطی 100 روستا در استان نیز مسدود بوده که امکان بازگشایی این راهها تا بعد از مساعد شدن هوا میسر نیست .
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان گفت: به دلیل بارش های زیاد گل و لای به داخل برخی شبکه های آبرسانی نفوذ کرد که ماموران این اداره در برخی مناطق این معضل را برطرف کردند .
لدنی نژاد افزود: قطعی آب چندان در مناطق مختلف استان چشم گیر نبوده است به جز در برخی مناطق که آن هم به دلیل قطعی برق مخازن آب رخ داد .
مدیر آب و فاضلاب روستایی هم با بیان اینکه بارش های اخیر منجر به قطعی آب در برخی مناطق روستایی شده است گفت: این روستاها تا وصل مجدد شبکه با تانکر آبرسانی می شوند.
مدیر معاونت خدمات شهری شهرداری یاسوج هم گفت: آبگرفتگی در 100 نقطه یاسوج به وقوع پیوست که با حضور به موقع ماموران شهرداری رفع شد.
شجایی پور عمده ترین علت آبگرفتگی معابر شهر یاسوج را عبور لوله های آب، گاز، کابل برق و فیبر نوری در مسیر جداول و کانال های بزرگ دانست و گفت: سه پل شامل پل مهریان تا رودخانه مهریان، پل عیوض زاده تا شاه فرج الله و پل سوم بشار از معابر عبور سیلاب هستند که برای جلوگیری از بروز آسیب های احتمالی نیازمند تخصیص اعتبار هستند.
وحیدمحمدی تبار مدیرکل دفتر بحران استانداری در خصوص تخصیص اعتبار به شهرداری گفت: شهرداری در زمره سازمان های خصوصی است به همین دلیل نمی تواند در این زمینه اعتباری دریافت کند .