مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران: ویژه برنامههای متنوع از ۲۹ دی تا ۴ بهمن ماه برگزار میشود.
وی گفت: در روز دوشنبه 1بهمن ماه نیز کارگاه آموزشی مدیریت پسماند و هوای پاک ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه تشکیل خواهد شد.
عبدلی با اشاره به تاکید شهردار محترم تهران مبنی بر استفاده از حمل و نقل عمومی و به ویژه بکارگیری دوچرخه جهت تردد در پایتخت، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، امکان دوچرخه سواری در مسیر ایستگاه مترو علی آباد تا ساختمان مرکزی سازمان واقع در صالح آباد برای مدیران و پرسنل داوطلب فراهم شده است و همکاران می توانند علاوه بر رکابزنی از نشاط روحی این ورزش فرحبخش برخوردار شوند.
وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت های آموزشی جهت جلب مشارکت شهروندان و به خصوص کودکان و خردسالان، تصریح کرد: چهارشنبه 3بهمن ماه جشن «کودک، هوای پاک» با حضور کودکان و نونهالان در مرکز آموزش تخصصی این سازمان برگزار خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با بیان این مطلب که مشارکت قریب به 200 نفر از اعضای سمن های زیست محیطی و پرسنل این سازمان در پاکسازی پارک جمشیدیه از پسماندهای رها شده در محیط، آخرین برنامه روز هفته هوای پاک خواهد بود، خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد یادشده، همکاری در اجرای ویژه برنامه اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با عنوان «زنگ هوای پاک» از دیگر اقدامات سازمان مدیریت پسماند در هفته جاری خواهد بود.
ساخت سرویس بهداشتی برای معلولان
معاون فنی و طرح های شهری سازمان زیباسازی شهر تهران هم با اشاره به موضوع کمبود سرویس های بهداشتی در سطح شهر گفت: با برنامه ریزی هایی که انجام شده طی سه سال آینده در خصوص سرویس بهداشتی از نظر تعداد و توزیع به یک استاندارد مناسب خواهیم رسید.
یاسرجعفری با اشاره به کمبود سرویس بهداشتی در سطح شهر تهران، گفت: در خصوص سرویس های بهداشتی سرانه و همچنین استانداردهای برای کیفیت ساخت آن وجود دارد. سازمان زیباسازی در حوزه استانداردسازی، کیفیت ساخت، طراحی و الگوسازی مناسب اقدامات خوبی انجام داده و همچنین با استفاده از اجرایی کردن طرح های در خصوص انرژی خورشیدی برای گرم کردن آب مصرفی سرویس ها، گام های خوبی برداشته است.
معاون فنی و طرح های شهری سازمان زیباسازی شهر ادامه داد: اکثر پروژه هایی که در خصوص سرویس بهداشتی در سطح شهر انجام می شود متناسب با الگوهای مناسب است. در این پروژه ها فضا برای معلولان، خانم ها و آقایان و همچنین خدمات دهی به مادر و کودک تعبیه شده است.
وی با اشاره به موضوع ساخت، توسعه و جانمایی سرویس های بهداشتی تاکید کرد: در خصوص ساخت سرویس های بهداشتی سازمان زیباسازی در برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران پیش بینی هایی انجام داده و تا حدودی نیز به آن نزدیک شده است.
جعفری تاکید کرد: سازمان زیباسازی شهر تهران تنها وظیفه طراحی و ساخت سرویس های بهداشتی را بر عهده دارد و وظیفه نگهداری آنها بر عهده مناطق 22 گانه شهر است.
وی افزود: اگرچه در خصوص جانمایی سرویس های بهداشتی شهرداری تمایل زیادی به این موضوع دارد اما به دلیل کمبود فضا و همچنین مقاومت بسیار زیاد مردم در فضاهای عمومی گاهی با مشکلاتی زیادی مواجه می شویم.
معاون فنی و طرح های شهری سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: با برنامه ریزی هایی که انجام شده طی سه سال آینده در خصوص سرویس بهداشتی از نظر تعداد و توزیع به یک استاندارد مناسب خواهیم رسید.
وی ادامه داد: برای تامین سرویس بهداشتی ظرفیت های زیادی در شهر تهران وجود دارد که می توانیم با برنامه ریزی آن را تامین کنیم در سطح شهر تهران مدارس زیادی وجود دارد که در ساعات پیک حضور مردم در عرصه های عمومی این مدارس بلااستفاده هستند به همین منظور می توانیم در خصوص آنها برنامه ریزی هایی انجام شود.
جعفری با اشاره به بحث مکانیزه کردن پل های عابر پیاده برای معلولان و سالمندان خاطرنشان کرد: موضوع تحریم ها باعث شده که کمتر بتوانیم بحث تقویت پل های مکانیزه شهر تهران را در دستورکار داشته باشیم اما به شدت به دنبال افزایش پل های مکانیزه برای اقشار کم توان جامعه هستیم.