مدیرعامل صندوق بازنشستگی: باید همه با تعامل و همدلی از این مراحل موقت بحرانی به خوبی عبور کنیم و قطعا همین اتفاق خواهد افتاد
او با اشاره به چالش صندوق های بازنشستگی که این روزها زیاد به گوش می رسد، برهم خوردن تعادل منابع و مصارف در صندوق های بازنشستگی بزرگ دنیا را مسئله ای فراگیر در جهان خواند و گفت: تحولات شدید اقتصادی و شرکت های غیر قابل پیش بینی، افزایش امید به زندگی، طولانی شدن پرداخت مستمری و خیلی مسائل دیگر از جمله دلایل بروز مشکل در صندوق های بازنشستگی است.
تقی زاده تأکید کرد: ما مشکلات صندوق ها را قابل حل می دانیم و برای همین هم کارگروه های مختلفی را برای کارشناسی و پیگیری مسائل صندوق مأمور کرده ایم.
او با اشاره به اینکه حل مسائل صندوق نیازمند تدابیر علمی، نگاه به آینده و نقد عالمانه در چارچوب منافع ملی است، گفت: به این شیوه یاس و ناامیدی ایجاد شده در بازنشستگان به امید و امیدواری تبدیل خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به موضوع بیمه تکمیلی درمان به عنوان دومین خواسته مهم بازنشستگان اشاره کرد و گفت: بحث بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان برای ما بسیار اهمیت دارد و به هیچ عنوان از سلامت بازنشستگان نمی گذریم و تلاش می کنیم تا بهترین خدمات را با تمام توان و با استفاده از تمام ظرفیت ها به بازنشستگان تحت پوشش ارائه کنیم.
تقی زاده تأکید کرد: بیمه تکمیلی درمان تا سه ماه اجرا می شود و پس از آن مورد بازنگری قرار می گیرد تا فرایندها و خدمات به سمت بهبود و افزایش کیفیت برود.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنانش به سیاست های فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی اشاره کرد و گفت: در بحث سفرها، با وجود محدودیت های مالی و اینکه هیچ اعتبار خاصی از طرف دولت دیده نشده است، تعداد نفرات و همچنین اعتبار سفرها را افزایش داده ایم و این سیاست به این دلیل است که ما به عنوان یک نهاد اجتماعی خود را موظف می دانیم به بهترین شکل و از محل سودآوری شرکت های تابعه این خدمات را به شرکای اجتماعی خود ارائه کنیم.
وی در ادامه به خانه های امید به عنوان یکی از مکان های ارزشمند برای پرکردن اوقات فراغت و دورهمی های بازنشستگان و همچنین ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی در میان این قشر مهم جامعه اشاره کرد و گفت: فعالیت هایی چون تزریق امید، گفتمان بین حاکمیت و مردم، شفاف سازی با اجرای سیستم BI در سطح شرکت های تابعه، ایجاد ساختار ضد فساد، انضباط مالی و جلوگیری از دست اندازی اموال و سرمایه های بازنشستگان و... از جمله اموری است که توسط صندوق بازنشستگی کشوری در حال انجام و پیگیری است.
* رشد 57 درصدی سود «وصندوق» در شش ماه نخست سال 97
شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری در گزارش ۶ ماهه ۹۷ مبلغ ۱۵۹ ریال سود برای هر سهم محقق کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۷ درصد رشد داشته است.
به گزارش شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری، این شرکت در گزارش 6 ماهه 97، مبلغ 159 ریال سود برای هر سهم محقق کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 57درصد رشد داشته است.
همچنین مبلغ 4309 میلیارد ریال درآمد عملیاتی داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل 54 درصد رشد داشت. سود عملیاتی شرکت نیز در این دوره با 56 درصد رشد مبلغ 4228 میلیارد ریال فروش داشت. همچنین رشد درآمدهای غیرعملیاتی "وصندوق" قابل توجه و حدود 1269 درصد اعلام شده است.
سود خالص "وصندوق" در پایان سال مالی مبلغ 4286 میلیارد ریال محقق شده که رشد 57 درصدی را نشان می دهد.
افزایش اعتبار همسانسازی حقوق بازنشستگان از ۲هزار میلیارد به ده هزارمیلیارد تومان
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی هم با اعلام پیشنهادهای کمیسیون اجتماعی مجلس به کمیسیون تلفیق در ارتباط با بازنشستگان گفت: طبق مصوبه مجلس، ۸ هزار میلیارد تومان به ۲هزارمیلیارد مصوب دولت بابت بودجه صندوق بازنشستگی اضافه شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل صندوق بازنشستگی کشوری، سلمان خدادادی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در نهمین گردهمایی روسای کانونهای بازنشستگی استان تهران در سال جاری که با حضور رؤسای کانونهای بازنشستگی استان تهران برگزار شد، گفت: ۸هزار میلیارد تومان به ۲هزارمیلیارد مصوب دولت بابت بودجه صندوق بازنشستگی اضافه شده است.
وی گفت: همچنین رساندن سقف خدمات بیمه ای به هر بازنشسته تا ۳۰میلیون تومان برای هر سال، افزایش حقوق بازنشستگان متناسب با تورم (علاوه بر مبلغ اضافه شده در همسانسازی)، الزام دولت به پرداخت سود پاداش پایان خدمت بازنشستگان در صورت تأخیر در پرداخت و برخورداری بازنشستگان از امکانات رفاهی به میزان برابر با شاغلان از دیگر مصوبات کمیسیون اجتماعی مجلس برای بازنشستگان بوده که به کمیسیون تلفیق پیشنهاد شده است.
خدادادی تأکید کرد: امیدوارم اعضای کمیسیون تلفیق در تصویب پیشنهادهای کمیسیون اجتماعی نهایت مساعدت را به عمل آورند.
در این جلسه رؤسای کانونهای بازنشستگی سراسر کشور در موضوعات بودجه، معیشت، بیمه تکمیلی و بیمه ایثارگران بحث و تبادل نظر کردند و به دلیل تفصیل مباحث بخشی از گفتگوها به جلسات آینده موکول شد.
همچنین جایزه ملی تعالی منابع انسانی به پاس تلاش برای استقرار مدل ملی تعالی منابع انسانی و رعایت استاندارهای مورد نیاز توسعه منابع انسانی به صندوق بازنشستگی کشوری اهدا شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، در دهمین دوره جایزه ملی تعالی منابع انسانی کشورکه همزمان با چهاردهمین کنفرانس توسعه منابع انسانی در روزهای 25 و 26 دی ماه 1397 در مرکز همایش های صدا و سیما در تهران با حضور مقامات کشوری برگزارشد، از شرکت ها و سازمان هایی که امتیازات لازم را کسب کرده بودند، با اعطای نشان، تقدیرنامه و گواهینامه، تقدیر به عمل آمد.
جمشید تقی زاده مدیر عامل و امین پورذاکری معاون اداری و مالی صندوق بازنشستگی کشوری با حضور در این رویداد ملی در رقابتی سازنده با سایر سازمان ها و شرکت های بزرگ ، برای اولین بار موفق به کسب تقدیرنامه دو ستاره تاپ تعالی منابع انسانی شدند، تا افتخاری دیگر در صندوق بازنشستگی کشوری رقم زده شود.
پورذاکری معاون اداری و مالی صندوق بازنشستگی کشوری به عنوان متولی اصلی سرمایه انسانی در صندوق، شرکت در این رویداد ملی را اولین تجربه این سازمان درحوزه منابع انسانی عنوان کرد و گفت: هدف از شرکت در این رقابت خودارزیابی یا سنجش توانایی ها، شایستگی ها، کمی ها، کاستی ها و نقاط قابل بهبود منابع انسانی صندوق بود.
وی خاطر نشان کرد: تعالی سازمانی جز با توجه به سرمایه انسانی و مدیریت این سرمایه عظیم میسر نخواهد شد.
پورذاکری بر لزوم برنامه ریزی اصولی و به کارگیری استراتژی های مناسب در راستای ماموریت های صندوق در جهت کسب رضایت هرچه بیشتر بازنشستگان فرهیخته صندوق بازنشستگی و پیگیری، پیاده سازی و اجرای نقاط قابل بهبود برآمده از مدل تعالی منابع انسانی در سال آینده تاکید کرد.
معاون اداری و مالی صندوق بازنشستگی کشوری این موفقیت را که در نتیجه یک تلاش همکارانه و مسئولانه بوده است، به اعضا هیات مدیره و مدیر عامل محترم صندوق، تمامی عوامل اجرایی و اعضا محترم کمیته جایزه تعالی منابع انسانی تبریک گفت و افزود: من از همدلی و همراهی مدیران محترم ستادی و استانی و همکاران ارجمندی که در پیشبرد این پروژه بزرگ همکاری داشته اند تشکر و قدردانی می کنم.