شهرستان آمل با تولید سالانه 52 هزار تن گوشت سفید، 18 درصد تولید گوشت سفید مازندران را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: این شهرستان با داشتن 362 واحد مرغداری فعال با ظرفیت جوجه ریزی 5 میلیون و 576 هزار قطعه جوجه در هر دوره ، 10 هزار و 400 تن گوشت سفید تولید و در مجموع سالانه 52 هزار تن گوشت سفید به بازار مصرف عرضه می شود.
سید حسین اسلامی افزود: با هدف تنظیم بازار در روزهای اخیر ، 153 تن گوشت مرغ منجمد و گرم میان شهروندان آملی توزیع شد.