جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.
به گزارش خبر گزاری صداوسیما ارتقای سطح آگاهی در زمینه خواص غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای غذاهای آماده (فست فودها)، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از اهداف برگزاری این جشنواره است
جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی و با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد و ۳۶ نفر در بخش پخت غذای سنتی و ۲۰ نفر در بخش پخت شیرینی شرکت کردند.
این جشنواره به همت امور بانوان و خانواده و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مشارکت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان برگزار شد.