کتاب «سرزمین خارج از نقشه» که روایت زندگی عاشقانه یک معلم است منتشر و روانه بازار نشر شد
نویسنده کتاب سرزمین خارج از نقشه افزود: این معلم که «عزیز محمدی منش» نام دارد تمام عمرش را صرف رسیدگی به اموردانش آموزانش کرده و کارش پیدا کردن روستاهای کوچک و کم جمعیت است که گاهی برخی از آنها ده یا پنج خانوار سکنه دارد.
وی گفت: آقای محمدی منش برای رسیدن به این روستاها دو یا سه روز پیاده روی میکند و گاهی هفت روز پیاده طی مسیر میکند، چون هیچ راه دسترسی به این روستاها وجود ندارد.
نورآبادی افزود: روستاهایی که او پیدا میکند آب و برق ندارد و او بدون این امکانات، مدرسه را برپا میکند. این معلم با کمک بچهها از کوه سنگ میآورد و چهار دیواریای درست میکند و روی آن را با پلاستیک میپوشاند تا کلاس درسی بسازد.
نویسنده کتاب «سرزمین خارج از نقشه» با اشاره به شیوه جالب کاری این معلم گفت: او روال جالبی هم دارد که طبق آن با خودش شرط کرده یک روستا را کشف کند و سال اول آن جا خودش درس میدهد که ارتباط آن جا را با آموزش و پرورش استان برقرار میکند به دنبال آن، سال بعدش یک معلم دیگری را به جای خودش در روستا میگذارد و به روستای بعدی میرود.
وی افزود: او هیچ وقت دو سال بیشتر در یک روستا نمیماند و معلم بعدی میآید و او را به جای خودش میگذارد.
نورآبادی گفت:: آقای محمدی منش تلاش کرده برای بسیاری از این روستاها کانکس بگیرد و با هلی کوپتر به این مناطق برده و دانش آموزان را صاحب کلاس درس کند.
کتاب «سرزمین خارج از نقشه» در شانزده فصل تدوین شده است.
بخشهایی از کتاب، به زندگی عزیز محمدی منش، معلم عشایری اشاره دارد و بخشهایی دیگر به نحوه فعالیت او میپردازد.
این کتاب را انتشارات قدیانی با شمارگان ۷۷۰ نسخه، در قطع رقعی و با قیمت ۶۵ هزار تومان منتشر کرده است.