رئیس دانشگاه پیام نور: در هر ترم تحصیلی بیش از ۵۰۰ هزار نفر آزمون به صورت الکترونیکی برگزار میشود.
وی گفت: به شدت، پی گیر حذف آزمونهای پایان ترم دانشجویان به صورت کاغذی هستیم و معتقدیم این کار در صرفه جویی هزینهها و افزایش دقت موثر است.
زمانی افزود: امیدواریم در سالهای آینده برگزاری آزمونهای الکترونیک پایان ترم دانشجویان افزایش یابد.
وی در پاسخ به پرسشی درخصوص ادغام دانشگاه پیام نور با دانشگاه فنی و حرفهای گفت: موضوعی که از طرف وزیر علوم در این باره مطرح شده است، احتمال ساماندهی واحدهای کوچک پیام نور، فنی و حرفهای و یا علمی و کاربردی در واحدهای دانشگاهی خودشان بوده است.
زمانی در پاسخ به پرسشی در خصوص منطقهای شدن دانشگاه پیام نور افزود: هم اکنون دبیرخانههایی در بخشهای کشور تشکیل شده است که کار جمع آوری اطلاعات را در دست اقدام دارد و رشتهها، مراکز و ساختار نیازمند ساماندهی است.
وی گفت: ساماندهی رشتهها و مراکز باید بر اساس خصوصیات استان، مراکز و مسائل اجتماعی مرکز دانشگاهی باشد و برای این اقدام باید مطالعه شود.
زمانی افزود: در عمل هنوز هیچ قدمی برای منطقهای شدن برداشته نشده است و در حال رایزنی برای انتخاب بهترین روش هستیم تا تمرکز زدایی، کیفی سازی و پیگیری نظارت بهتر صورت گیرد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره حذف تکمیل ظرفیت آزمون سراسری گفت: برای سال آینده تکمیل ظرفیت نخواهیم داشت و از هم اکنون باید ستادهایی تشکیل شود که بتوانند جذب دانشجو داشته باشند.
زمانی افزود: نزدیک به ۴۰ نمایندگی در خارج از کشور داریم که در کشورهای مختلف مشغول فعالیت هستند.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص تعیین و تکلیف اعضای هیئت علمی پیمانی گفت: این افراد نزدیک به ۹۰۰ نفر بودند که عمدتا در سال ۸۸ تا ۹۲ جذب دانشگاه شده بودند و میبایست کارهای پذیرش و جذب آنها در همان سالها انجام میشد.
زمانی افزود: پرونده همه آنها در دانشگاه بررسی و تعیین تکلیف نهایی شده است که البته نزدیک به ۴۰۰ نفر از ۹۰۰ نفر باقیمانده بودند که در هفته قبل نیز پرونده حدود ۱۵۰ نفر تعیین تکلیف شد و سایر افراد نیز در نوبت بررسی هیئت مرکزی جذب هستند که امیدواریم بزودی تعیین تکلیف شوند.
وی گفت: دانشگاه پیام نور در مباحث فرهنگی بطور عام به شدت فعال است و هم اکنون ۲ هزار و ۳۰۰ انجمن علمی دانشجویی و هزار و ۶۰۰ کانون فرهنگی دارد که بسیاری از آنها کانونهای قرآنی هستند.
زمانی با اشاره به فعالیت ۳۱۴ نشریه در زمینههای مختلف در این دانشگاه افزود: در یکسال گذشته حدود ۱۲۰ کرسی آزاداندیشی و ۵۱ کارگاه آموزشی نشریات برگزار شده است و دانشجویان دانشگاه پیام نور توانسته اند در جشنوارههای قرآن و عترت ۱۴ عنوان برتر را کسب کنند.
همچنین حمیدرضا سیفی دبیرکل کانونهای عالی انجمنهای صنفی کارفرمایی در پاسخ به پرسشی با اشاره به تفاهم نامه همکاری امضا شده با دانشگاه پیام نور گفت:: دغدغههای صنعت و دانشگاه در این تفاهم نامه مورد توجه قرار گرفته است.
وی افزود: امیدواریم با این تفاهم نامه پایان نامههای دانشجویی با همکاری دو طرف از حوزه نظری خارج شود و مشکل صنعت را برطرف کند.
سیفی گفت: تلاش داریم زمینه کارآفرینی را ایجاد کنیم و همچنین استارتاپهای جامع در بخشهای آموزش، مسکن و صدور خدمات فنی و مهندسی راه اندازی کنیم.