رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی: 50 هزار و 11 تن گوشت قرمز و سفید در 9 ماهه امسال از کشتار گاههای دام استان استحصال شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ دکتر سیروس سلمان نژاد رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی افزود: باتلاش كارشناسان و بازرسان بهداشتي دامپزشكي استان در 9 ماهه سالجاری مقدار 50 هزار و 11 تن گوشت قرمز و سفید در كشتارگاههای دام و طیور استان پس از بازرسی بهداشتی سالم و قابل مصرف براي انسان تشخيص داده شد.
سلمان نژاد گفت: در سال جاری تعداد 126 هزار و 775 راس گاو، گوسفند و بز با مقدار 6 هزار و 146 تن گوشت قرمز استحصال شده دركشتارگاه دام و تعداد 18 میلیون و 513 هزار و 397 قطعه طیور گوشتي كشتار شده با مقدار 43 هزار و 865 تن گوشت سفید استحصال شده در كشتارگاه طيور استان مورد بازرسي بهداشتي قرار گرفته است.
وی ادامه داد: در راستاي نظارت بهداشتي بر فرآورده هاي خام دامي از قبيل گوشت قرمز، گوشت سفيد(مرغ وماهي)، شير، تخم مرغ، عسل و ... و با هدف تضمين سلامت و امنيت مواد غذايي، تعداد یک هزار و 732 مورد نمونه از فرآورده های خام دامی وخوراک دام، طیور و آبزیان و ... به منظور پایش باقیمانده دارویی، آزمایش ادواری، آزمایش تقلبات و تعیین تکلیف سلامت محموله و... انجام شده است.
وی افزود: تعداد 64 هزار و 594 مورد بازديد بهداشتی از مراكز توليد، نگهداري، توزيع و عرضه مواد غذايی از قبيل فروشگاههای گوشت قرمز و سفيد، رستورانها، غذاخوريها وكبابي هاي داخل شهر وبين جاده اي، كارگاههای بسته بندی و فروشگاههای موادخام دامی مقدار 131 هزار و 738 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غير بهداشتی و غير قابل مصرف برای انسان جمع آوری، ضبط و معدوم شد.
سلمان نژاد بیان کرد: در همين راستا تعداد 163 واحد متخلف بهداشت عمومی به مراجع قضايی معرفی شدند كه احكام صادره شامل ضبط و امحاء كالا و تعطيلی وجزای نقدی می باشد.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی در پايان خاطر نشان کرد: اين اداره کل درطول شبانه روز از طريق شماره تلفن 1512 آماده دريافت گزارشات درخصوص مسائل بهداشت عمومی و مواد غذايی خام دامی است.