مدیران مدارس در انگلیس می گویند دانش آموزان فقیر که گرسنه به مدرسه می آیند، از فرط گرسنگی از سطل های زباله مواد غذایی بر می دارند.
روزنامه ایندیپندنت به نقل از مدیران مدارس انگلیس نوشت: والدین دانش آموزان فقیر گریه کنان به اولیای مدارس اطلاع می دهند که قادر به سیر کردن شکم فرزندانشان نیستند.
شیبان کالینگوود (Siobhan Collingwood)، مدیر مدرسه ابتدایی مورکمب بی (Morecambe Bay) در منطقه لنکشایر (Lancashire) انگلیس در برنامه تلویزیونی "صبح به خیر" بی بی سی گفت: از هر ده دانش آموز این مدرسه، خانواده یک دانش آموز به علت نداشن پول کافی، از مواد غذایی سازمان های خیریه استفاده می کند.
وی افزود: در کیف شماری از دانش آموزان، هیچ ماده غذایی وجود ندارد و گرسنه ماندن دانش آموزان، رفتار آنان را تغییر می دهد و به برداشتن باقی مانده مواد غذایی از سطل های زباله وا می دارد.
صندوق کودکان ملل متحد، یونیسف در سال 2017 میلادی در گزارشی اعلام کرده بود 19 درصد از کودکان زیر 15 سال انگلیسی در خانوارهایی زندگی می کنند که والدین در تامین غذای آن ها با دشواری روبرو هستند.
روز پنج شنبه شماری از نمایندگان مجلس انگلیس از دولت خواستند تا برای فقر، وزیری انتخاب کنند تا برای بحران تامین غذای خانوارهای فقیر، به ویژه خانوارهای دارای فرزند کم سن و سال چاره اندیشی کند.
براساس آمار خیریه جوزف رانتری (Joseph Rowntree Foundation) اکنون 4 میلیون و 100 هزار کودک، به عبارتی 30 درصد از مجموع کودکان انگلیس، در فقر بزرگ می شوند. همچنین 8 میلیون فرد بالغ و شاغل، یک میلیون و نهصد هزار بازنشسته فقیرند و مجموعا 14 میلیون انگلیسی در فقر زندگی می کنند که معادل یک پنجم از جمعیت این کشور است.
در ژانویه پارسال نیز دولت انگلیس، وزیر جدیدی را با عنوان "وزیر امور تنهایی" منصوب کرده بود.
ترزا می، نخست وزیر این کشور پارسال گفت تعیین وزیر تنهایی، با هدف رسیدگی به "واقعیت تلخ زندگی مدرن" صورت گرفته است تا برای مبارزه با مشکلات زندگی افراد تنها در این کشور اقدام کند.
صلیب سرخ انگلیس اعلام کرده است که بیش از 9 میلیون نفر در این کشور همواره یا اغلب اوقات تنها زندگی می کنند.
مردم انگلیس بارها در اعتراض به تداوم سیاست ریاضت اقتصادی و افزایش فقر و مشکلات مالی در شهرهای مختلف این کشور از جمله لندن دست به تظاهرات زدند و توجه دولت به افزایش فقر و گرسنگی را خواستار شدند.