نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی فضای مجازی را بستری برای مقابله با دشمنان انقلاب دانست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی آل هاشم عصر امروز در جشنواره ابوذر در تبریز افزود: فضای مجازی در مقابله با جنگ نرم دشمنان می تواند نقش اساسی ایفا کند.
وی گفت: رسانه ها نقش ارزشمندی در ایجاد نشاط در جامعه و بصیرت افزایی اجتماعی دارند و امروز یکی از مهمترین رسانه ها فضای مجازی است.
نماینده ولی فقیه در استان بر ضرورت ایجاد امید و نشاط در بین مردم تاکید و خاطر نشان کرد: رسانه ها باید روحیه امیدواری را در جامعه گسترش دهند.
امام جمعه تبریز تصریح کرد: فیلترینگ تلگرام و خارج شدن ما از این پیام رسان، زمینه را برای ورود دشمنان به این فضا و خالی کردن میدان از جوانان انقلابی فراهم کرد.
وی ادامه داد: صداوسیما، سایت های خبری و اهل قلم باید مطالبه گر و پرسشگر باشند تا ابتکار عمل را از دشمنان و شایعه افکنان بگیرند.
فرمانده سپاه عاشورا هم در این جشنواره گفت: در روزهای انقلاب و جنگ تحمیلی اگر خبرنگاران و اصحاب فکر نبودند دشمنان نسخه انقلاب را جور دیگری میپیچیدند.
سردار خرم افزود: امروز جنگ ما با دشمنان انقلاب، جنگ رسانهای است و حد و مرزی نمیشناسد و برای مقابله با این جنگ باید شبکه امت اسلامی در رسانه داشته باشیم.
وی ادامه داد: هر خبرنگاری باید روحیه خودباوری و تهاجم به دشمن را در استراتژیهای خود داشته باشد و با استفاده از فضای مجازی برای تودهنی زدن به دشمن تلاش کند چرا که امروز بازار شایعات دشمنان داغ است و استکبار جهانی می کوشد همه دستاوردهای انقلاب را زیر سوال ببرد.
فرمانده سپاه عاشورا خاطرنشان کرد: هم اکنون 420رسانه در استان دارای مجوز هستند که نشان از ظرفیت بالای این حوزه است.
در دومین جشنواره ابوذر استان حدود 1000 اثر مکتوب در قالب خبر، مصاحبه، گزارش، مقاله(یادداشت و سرمقاله) عکس، موشنگرافی و طنز با هم به رقابت پرداختند.
مسئول بسیج رسانه آذربایجان شرقی نیز در این آئین گفت: برای اولین دوره این جشنواره 550 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود که امسال این تعداد برای دومین جشنواره به یک هزار و 250 اثر رسید.
دهقان نژاد با بیان اینکه استقبال زیاد خبرنگاران از جشنواره ابوذر نشان از موفقیت آن در اولین دوره خود دارد، افزود: برای داوری آثار رسیده به این جشنواره 120 نفر ساعت کار انجام شده است و در مرحله اول هیات انتخاب 450 اثر را انتخاب کردند.
در آئین اختتامیه این جشنواره یحیی مرتضایی از ایرنا رتبه اول این جشنواره را در بخش « حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی» به خود اختصاص داد.
پرویز انصاری و پرویز بابائی از ایرنا نیز در بخش «اقتصادی مقاومتی» به ترتیب رتبه های دوم و سوم و نعمت مرادپور در بخش «فرهنگ گردشگر پذیری» رتبه سوم را کسب کردند.
در بخش فرهنگ گردشگر پذیری این جشنواره سحر فکردار و یاسمین مولانا هر دو از خبرگزاری فارس به ترتیب رتبه های اول و دوم و در بخش اقتصاد مقاومتی بهنام عبدالهی از خبرگزاری مهر رتبه اول را کسب کردند.
در بخش مشکلات صنفی خبرنگاران، کتایون حمیدی از خبرگزاری فارس به عنوان پدیده جشنواره رتبه اول و نفیسه انصاری از عصر تبریز و فرناز پورعباس از آناج به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش اشتغال زایی، علی سلیمی از قلم پرس رتبه اول و طاهر خیری از خبرگزاری مهر و ناهیده خدادادی از باشگاه خبرنگاران جوان به ترتیب رتبه ها دوم و سوم را کسب کردند.
در بخش مبارزه با آسیب های اجتماعی، نیز آناهیتا رحیمی از طرح نو به عنوان پدیده جشنواره رتبه اول و قمر طالبی از مهد تمدن و محمدرضا دهقان از تبریز بیدار به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به دست آوردند.
در بخش دفاع مقدس، نیز سامان عیوضی از ایسنا رتبه اول و رقیه غلامی از بسیج و ساناز شهابی از مهر تبریز به ترتیب رتبه های دوم و سوم را کسب کردند.
در بخش خدمات اجتماعی، کتایون حمیدی از فارس رتبه اول و پریا دادوند از سرخاب و معصومه درخشان از فارس به ترتیب رتبه دوم و سوم را به خود اختصاص دادند.
در بخش حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، لیلا حسین زاده از فارس و آیتک اسماعیل زاده از ایسنا به ترتیب رتبه های دوم و سوم را کسب کردند.
در بخش بصیرت و دشمن شناسی، مریم عباسی و موسی کاظم زاده هر 2 از فارس به ترتیب رتبه های اول و دوم و ناهیده زمانی از ترجمان رتبه سوم و در بخش حقوق شهروندی، مهین انتظار از خبرگزاری صدا و سیما رتبه اول، نویده رئوف فرد از نصر و فاطمه داداشی از فارس به ترتیب رتبه های دوم و سوم را به دست آوردند.
در حوزه عکس نیز امیر صادقی از فارس رتبه اول و سوم و وحید عبدی از مهر رتبه دوم را کسب کردند و در بخش طنز لیلا حسین زاده از فارس و در بخش کاریکاتور نیما باوردیرا شایسته تقدیر شناخته شدند.
در این آئین به نفرات اول لوح تقدیر به همراه تندیس جشنواره و جایزه نقدی، نفرات دوم لوح تقدیر و جایزه نقدی و نفرات سوم لوح تقدیر و جایزه غیرنقدی اهدا شد.