نخستین کنگره بین المللی حقوق ورزشی در آکادمی ملی المپیک آغاز شد.
شهنازی با اشاره به این موضوع که پیش از این تلاش ها و کنفرانس هایی با موضوع حقوق ورزشی در ایران برگزار شده است افزود: حضور متخصصان و حقوقدانان ورزشی بین المللی در ایران سرمایه گذاری خوبی است تا با آگاهی حقوقدانان از قوانین بین المللی، از این فرصت ها برای رفع مشکلات تیم های باشگاهی و ملی در تمامی رشته های ورزشی که گاهی در رویدادهای بین المللی دچار ظلم هایی می شوند استفاده کنیم.
در ادامه این مراسم پرند عزیزی مشاور حقوقی کمیته ملی المپیک و دبیر علمی کنگره با بیان اینکه ورزش رنگ تجاری به خود گرفته است گفت: تجاری شدن ورزش باعث شد تا مشکلات و دعاوی زیادی در سطح بین المللی بخصوص در بخش مردان بوجود آید. شاید همین باعث شد تا در دیوان بین المللی داوری ورزش، بیشتر از حقوقدانان مرد استفاده می شود.
وی در خصوص انجمن بین المللی زنان حقوقدان ورزشی افزود: این انجمن در تاریخ 15 نوامبر 2016 توسط سه وکیل زبده خانم در سوئیس تشکیل شد و اکنون 116 عضو از 49 کشور دنیا را دارد. از مهمترین اهداف تشکیل این نهاد می توان به آشنایی بانوان حقوقدان ورزشی با قوانین بین المللی، ارزیابی سالانه جهت شناسایی و اطلاع از بانوانی که در این زمینه فعالیت می کنند، ارتقاء سطح علمی این اعضاء و ایجاد فرصت های شغلی در بحث حقوق ورزشی اشاره کرد.
در ادامه این مراسم آیین رونمایی از تمبر نخستین کنگره بین المللی حقوق ورزشی توسط دبیرکل کمیته ملی المپیک، ملانی شرر عضو انجمن زنان حقوقدان ورزشی و
کیکاووس سعیدی خزانه دار کمیته ملی المپیک برگزار شد.