در استان مرکزی و به خصوص در حوزه تالاب میقان مجوز جدید مرغداری داده نمیشود.
آنجفی تصریح کرد: در ستاد صدور پروانهها سختگیریهای بسیاری میشود تا فواصل از تالاب میقان و دیگر موارد رعایت شود چرا که در حوزه تالاب میقان به هیچ عنوان مجوز جدید مرغداری داده نمیشود.
وی در ادامه به مشکلات اعتباری این سازمان اشاره کرد و گفت: جهاد کشاورزی در بین 31 دستگاه اجرایی استان، رتبه 29 را در زمینه اعتبارات دارد که این موضوع با توجه به گستردگی و سنگینی کار جهاد کشاورزی دور از انتظار است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: برای این که خللی در امنیت غذای کشور وارد نشور نیاز است به این حوزه بیشتر توجه شود چرا که در 6 ماه نخست سال تنها 30 درصد تخصیص اعتبار داشتیم.
مدیرکل غله استان مرکزی نیز در این نشست گفت: در استان مرکزی 350 هزار تن گندم و 3 تا 4 هزار تن دانههای روغنی به صورت میانگین در سال خریداری و ذخیره میشود.
وی به اهمیت سلامت غذایی در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه 95 درصد از گندم مصرفی استان مرکزی از تولید خود استان است، تلاش میکنیم نان باکیفیتی را به دست مردم برسانیم،
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به اینکه 12 شبکه دامپزشکی در استان به پایش و رصد مستمر مراکز دامی می پردازند، گفت: 181 عامل بیماری پایش و رصد میشود که 111 مورد آن بیماری دامی، 34 مورد بیماری طیور و 13 مورد هم بیماری زنبور عسل است.
شانقی افزود: استان مرکزی در بحث آنفولانزای فوق حاد که بحث نخست کشور است در زمینه 9 استان پرخطر کشور قرار دارد.
899 واحد پرورش طیور در استان مرکزی مشغول به فعالیت می باشند.