دستیار آهنگ ساز گروه سماع گفت: آثار ضرابیان از ماندگارترینها در موسیقی هستند.
وی گفت: استاد ضرابیان به من لطف داشته اند تا بتوانم به عنوان نظارت ضبط اکثر آلبوم هایشان را پیگیری کنم، از ایشان بسیار در زمینه آهنگسازی و تنظیم آموخته ام.
جهانآبادی افزود: در یازده سالی که استاد ضرابیان ایران نبودند جای خالیشان در حوزه موسیقی بسیار حس میشد، البته آلبوم «حرفی دیگر» را در نبودشان با صدای بیژن بیژنی ضبط کردیم.
وی گفت: خوشحالم که مجموعه جدید را با صدای اشکان کمانگری ضبط میکنیم، هر اثری از ضرابیان همواره از ماندگارترین آثار موسیقی است، امیدوارم این کار در بهترین شکل ممکن ضبط و عرضه شود.
جهانآبادی با اشاره به ویژگیهای آلبوم جدید گروه سماع توضیح داد: این آلبوم شامل ۸ قطعه است که تاکنون ۵ قطعه را ضبط کرده ایم، ساز سنتور آن توسط استاد ضرابیان نواخته شده است و بقیه سازها باید به آن اضافه شود و بعد از آن مرحله ترکیب باقی میماند، تصمیم بر این است تا پایان سال مراحل ضبط به پایان رسد.
اشکان کمانگری نیز درباره علت انتشار آلبوم و نه تک آهنگ در کار جدید گروه موسیقی سماع توضیح داد.
خواننده گروه موسیقی سماع گفت: سال هاست که گروه سماع با توجه به تمام مشکلات موسیقی آثارش را در قالب آلبوم موسیقی منتشر میکند، این کار نوعی امانتداری برای موسیقی ایرانی است.
وی افزود: ارائه آلبوم میتواند آرامشی بر تلاطمی که در این سالها در زمینه گونهگونی آثاری که در قالب موسیقی دستگاهی ارائه شده باشد، ارائه این کار به شکل آلبوم نیز به پیشنهاد ما مورد توجه استاد ضرابیان قرار گرفت.
کمانگری درباره کند بودن روند انتشار آلبوم در شرکتهای موسیقی گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری در ایران مسؤولیت انتشار آثار موسیقی را برعهده گرفته اند، زمانی قرار بود یکی از شرکتهای مطرح موسیقی آلبومی را منتشر کند و من حدود ۲ سال تلاش کردم تا بتوانم این اثر را منتشر کنم.
وی افزود: اکنون نیز سه آلبوم را دو سال است در اختیار این شرکتها قرار داده ام و از پیگیری بیش از این خسته ام! همچنین انتشار آلبوم دیگری که همکاری داشتم ۷ سال طول کشید و زنگ صدای من به عنوان خواننده دیگر تغییر کرده بود، اما حوزه هنری پیشنهاد من را برای انتشار آلبومی جدید با آغوش باز پذیرفت و من این همکاری را به فال نیک گرفتم.
یک عضو گروه سماع نیز در این نشست گفت: قطعات ضرابیان در موسیقی همواره گامی رو به جلو بوده است.
کمانگری افزود: با متر و معیار زمان نمیتوان به خلق اثر پرداخت.
وی گفت: من همواره آثار استاد ضرابیان و سایر اعضای این گروه را دنبال کرده و از آنها آموخته ام، خواندن برای این آلبوم برای من افتخار بزرگی است و امیدوارم شایسته فرصت ایجاد شده، باشم و با تمرکز بر این کار در لحظاتی که با استاد ضرابیان همراهی میکنم، حق مطلب را ادا کنم.
بهروز الوندیپور از اینکه بعد از ۱۷ سال استاد ضرابیان کار جدیدی را ارائه میکند، ابراز خرسندی کرد و گفت: اعضای گروه موسیقی سماع از سال ۶۶ در کنار هم همکاری میکنند، استاد ضرابیان از همان ابتدای شکلگیری این گروه قطعاتی میساختند که حرکتی رو به جلو در موسیقی محسوب میشد، اکنون تأثیر عملکرد این گروه بر نسلی که آن زمان ۱۵ ساله بودند و وارد موسیقی شدند، حس میکنیم.
وی افزود: گروه سماع در این سالها بسیار پرکار و در عین حال بی حاشیه بوده است، خوشبختانه تفکر اعضای گروه همواره به یکدیگر نزدیک بوده و مسائل مالی هیچ وقت برایشان دغدغه نبوده است.