رئیس سازمان زندانها: برای استفاده از مجازاتهای جایگزین در بودجه سال آینده درخواست تخصیص ردیف بودجه مستقل به مجلس ارائه داده ایم.
وی افزود: برای تسریع این روند باید نگاه تحولی به جمعیت کیفری داشته باشیم و تلاش کنیم برخی از زندانیان با اصلاح قوانین، اصلاح نگاه مدیریتی و اصلاح فرهنگ اجتماعی میتوانند در زندان نباشند.
جهانگیر تصریح کرد: افرادی که دچار جرائم مالی شده اند نباید در زندان باشند و همچنین نباید در بخش جرائم غیرعمد اولویت با مجازات حبس باشد.
وی افزود: حتی در برخی از جرائم عمد نیز میتوان از مجازات های جایگزین استفاده کرد که این موضوع نیازمند فرهنگ سازی است.
رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضائیه افزود:هم اکنون مواد مخدر با 39 درصد،سرقت با 20 درصد و جرایم علیه اشخاص با 10 درصد بیشترین جرایم زندانیان کشورراتشکیل میدهد.
جهانگیر در ادامه با اشاره به وضعیت زندان های استان خراسان رضوی گفت: خوشبختانه اقدامات زیرساختی خوبی در استان صورت گرفته است.
رئیس سازمان زندانها افزود: برای استفاده از مجازاتهای جایگزین بویژه طرح پابندهای الکترونیکی در بودجه سال آینده درخواست تخصیص ردیف بودجه مستقل به مجلس شورای اسلامی ارائه داده ایم.
وی افزود: اولین جرم در این استان با ۳۴درصد جرائم مربوط به مواد مخدر است که ۵درصد از میانگین کشوری پایین تر است. همچنین دومین جرم استان با ۲۷درصد جرم سرقت است.
رئیس سازمان زندان ها در پایان ضمن تقدیر از زحمات سید محمد موسوی که به افتخار بازنشستگی نائل گردیده است، خشایار جمشیدی را به عنوان مدیرکل زندان های استان خراسان رضوی معرفی کرد.