نشست تخصصی کمیته راویان ستاد مرکزی راهیان نور با بحث در خصوص طرح جامع روایتگری امروز در محل این ستاد برگزار شد.
در این نشست طرح جامع راویان به بحث و نظر گذاشته شد و مسئولان کمیته های راویان نهادها و سازمان ها نظرات و پیشنهادهای خود را ارائه کردند.
در این نشست، سرهنگ منصور عیوضی معاون راویان ستاد مرکزی راهیان نور به تشریح طرح جامع روایتگری پرداخت.
وی با بیان اینکه این طرح نقشه راه روایتگری دوران دفاع مقدس برای نسل های آینده دفاع مقدس است، گفت: طرح شامل 5 فصل است در فصل اول آن تعاریف اساسی در حوزه راویان، اصول و قواعد روایتگری، اخلاق و الزامات راویان، حقوق راویان و روش ها، منابع و محتوای روایتگری قرار داده شده است.
عیوضی افزود: فصل دوم شامل جذب و گزینش راویان، سطح بندی راویان، آموزش راویان و تدام و ارزیابی، بانک اطلاعات و شبکه مرکزی است.
عیوضی بیان کرد: فصل سوم شامل شرح وظایف و نمودارها، آیین نامه ها، دستورالعمل ها، ابلاغیه ها، فصل چهارم چشم انداز و نقشه راه طرح 5 ساله و فصل پنج« مطرح ها، پیوست ها و نمودارها» است که در این نشست اعضا در خصوص هر یک از بخش ها نظرات خود را ارائه می کنند.
سرهنگ منصوری همچنین از انجام 80 درصد کار طرح جامع روایتگری و جمع آوری مطالب و برنامه ریزی ها برای انتشار آن خبر داد.
همچنین سردار پیری در این نشست با اشاره ای به عملیات های کربلای 4 و 5 به نقش موثر فرماندهی در این 2 عملیات اشاره و از عملیات کربلای 5 به عنوان عملیاتی موفق و موثر در دفاع مقدس یاد کرد که با هوشمندی و آگاهی فرماندهان از دشمن طرح ریزی شد.
وی در ادامه به برگزاری دوره های روایتگری در تهران و شهرهای دیگر استان ها به منظور تربیت راویان و ایجاد آمادگی های لازم برای روایت گری اشاره کرد و از وجود 570 استاد راوی در کشور خبر داد.