روزانه 15 تن مرغ گرم با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در استان مرکزی توزیع می شود.
اخوان افزود: توزیع گوشت مرغ گرم تا پایان سهمیه تخصیصی ادامه می یابد و در صورت استقبال مردم قابل افزایش است.
وی اضافه کرد: جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان مرکزی با وجود مشکل های اقتصادی و تامین نهاده در 9 ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه 65 درصد از 65 هزار تن گوشت مرغ تولیدی پارسال استان صادر شده است، اضافه کرد: استان مرکزی رتبه یازدهم تولید گوشت مرغ در کشور را دارد.
595 مرغداری دارای پروانه بهره برداری در استان مرکزی وجود دارد که 89 واحد غیر فعال، 190 واحد فعال و بقیه نیمه فعال هستند.