با تلاش محققان دانشگاه علوم پزشکی مشهد دستگاه فیکساتور خارج بدنی لغزنده شکستگی های هیپ،براي کاهش مرگ و میر سالمندان ساخته شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی تلاش محققان گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طراحی و ساخت دستگاه فیکساتور خارج بدنی لغزنده شکستگی های هیپ، موجب کاهش مرگ و میر در میان سالمندان شده است.
عضو هیات علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه
دکتر علی مرادی تصریح کرد: به دلیل تاثیرگذاری استفاده از این دستگاه در بیمارستان های قائم (عج)، شهید کامیاب و امام رضا(ع) در بهبودی سالمندان، در حال حاضر دیگر مراکز درمانی در سطح کشور خواستار استفاده از دستگاه هستند.
وی خاطر نشان کرد: این دستگاه با همکاری دکتر فرزاد امیدی کاشانی و احسان واحدی طراحی و ساخته شد و با شماره ۸۵۶۰۵ به ثبت اختراع رسیده است .
فلوشیپ جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: اعضای گروه ارتوپدی دانشگاه اقدامات مهمی را در حوزه تهیه و ساخت دستگاه های مختلف در راستای ارائه خدمات و بهبودی کامل بیماران به اجرا رسانده اند،
به گفته وی، آتل تراکشن دینامیک، پلاک قلابدار برای تثبیت دکمپرشن بین قطعات شکستگی و دستگاه جااندازی هوشمند استخوان از جمله این دستگاه ها به شمار می روند که به ثبت اختراع نیز رسیده است.
دکتر مرادی با بیان اینکه اعضای هیات علمی این گروه ارتباط مناسبی را با گروه رباتیک و مهندسی پزشکی در راستای ساخت دستگاه های بهبود دهنده وضعیت بیمار در دستور کار دارند، اظهار کرد: با استفاده از دانش مهندسی در حال تهیه دست مصنوعی هستیم که قادر به حرکت پیچیده ترین حرکات دست باشد و از مدل های کنونی نیز عملکرد بسیار بهتری داشته باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کلینیک جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وجود اعضای هیات علمی متبحر یکی از مراکز مهم در شمال شرق کشور به شمار می رود و در این کلینیک با استفاده از پیشرفته ترین روش ها و به شکل میکروسکوپی اقدام به جراحی و پیوند دست می شود.
دکتر مرادی ابراز امیدواری کرد با توجه به توانمندی های مناسب در این کلینیک و همکاری های مناسب با گروه های مختلف، به قطب درمان جراحی دست در میان کشورهای همسایه و کشور تبدیل شد.