عشایر آذربایجان شرقی در تولید فرآورده های دامی در رتبه چهارم کشور قرار دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مدیر کل امور عشایر آذربایجان شرقی با بیان گفت : عشایر استان هر سال حدود 150 هزارتن محصولات دامی و 12 هزار متر مربع صنایع دستی تولید می کنند .
آل هاشم در مراغه افزود : عشایر این استان سالانه حدود 110 هزار تن گوشت قرمز ، 32 هزار تن شیر و 16 هزار تن پشم تولید می کنند .
به گفته مدیر کل عشایر آذربایجان شرقی ، طرح کوتاه کردن دوره پروار دام های عشایر امسال در استان آغاز شده است.
آل هاشم ادامه داد : دراین طرح با جایگزین کردن کنسانتره به جای جو و علوفه دوره پروش دام از یک دوره به دو دوره افزایش یافته است .
وی حاطرنشان کرد : عشایر آذربایجان شرقی در فصل ییلاق 13 هزار و 300 خانوار و در فصل قشلاق 8 هزار و 100 خانوار هستند.
عشایر آذربایجان شرقی از نظر جمعیت عشایر در فصل قشلاق در رتبه چهارم کشور قرار دارد.