استان مرکزی با تولید 54 هزار تن گوشت قرمز رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی افزایش تولیدات کشاورزی را یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی دانست و گفت: در سال 57 حدود 20 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می شد که این میزان اکنون به بیش از 54 هزار تن در سال رسیده است.
آنجفی افزود: 70 درصد گوشت تولیدی مازادبرنیاز استان مرکزی است که به سایر استانها ارسال می شود.
او به تولید گوشت مرغ در استان مرکزی اشاره کرد و گفت: تولید این ماده پروتیئنی نیز از 19 هزار تن در سال 57 به بیش از 60 هزار تن در سال 96 رسیده که 40 درصد تولید مازادبرنیاز استان است و به استانهای همجوار ارسال می شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی تولید محصولات باغی از 45 هزار تن به بیش از 400 هزار تن ، تولید تخم مرغ از 17 هزار تن به 32 هزار تن و تولید شیر خام از 125 هزار تن به 329 هزار تن در سال را از دیگر دستاوردهای انفللاب اسلامی دانست.