به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت:
بادرخواست خانه مطبوعات استان به عنوان مجری این جشنواره مهلت ارسال آثار تا ۲۵ دی ماه جاری تمدید شد.عبید رستمی افزود: این جشنواره در هفت بخش اصلی شامل سرمقاله و یادداشت، خبر، گزارش، مصاحبه، تیتر، طراحی و صفحهآرایی، طنز و کاریکاتور برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به محورهای این جشنواره گفت: وحدت، همگرایی و انسجام ملی، هویت، فرهنگ و ادبیات کُردی، فرصتها و تهدیدهای پایگاههای خبری و فضای مجازی، کردستان، توسعه و اقتصاد پایدار، محیط زیست و سلامت، ورزش و تندرستی و آسیبهای اجتماعی از جمله محورهای است که برای نخستین جشنواره و نمایشگاه منطقهای رسانههای کُردی پیشبینی شده است.
رستمی به شرایط شرکت در جشنواره اشاره کرد و افزود: آثار ارسالی باید از تاریخ ۳۰ آذر سال ۹۵ تا ۳۰ آذر سالجاری در مطبوعات محلی و خبرگزاریها و پایگاههای خبری استانهای آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه و ایلام منتشر شده باشند.
وی به بخش جانبی این جشنواره نیز اشاره کرد و گفت: یادداشت، گزارش تحلیلی و مصاحبه با موضوع شعار سال و حمایت از کالای ایرانی، بخش نشریات دانشجویی و نشریات تخصصی و دانشگاهی ویژه استان کردستان به زبان کردی و فارسی از بخشهای جنبی این دوره از نخستین جشنواره و نمایشگاه منطقهای رسانههای کُردی است.
به گفته وی روزنامهنگاران شاغل و آزاد استانهای کُردنشین که در مطبوعات منطقهای، استانی و محلی نمایندگی نشریات سراسری یا خبرگزاریها و همچنین پایگاههای خبری استان فعالیت دارند، میتوانند در جشنواره شرکت کنند.
معاون فرهنگی و رسانهای ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با بیان اینکه علاقمندان در بخش اصلی و رقابتی جشنواره، تنها میتواند در دو بخش و هر بخش با سه اثر در جشنواره شرکت کنند، افزود: آثار منتشر شده در رسانههای فاقد مجوز یا بولتنهای داخلی، آثار فاقد نام نویسنده یا نام مستعار و آثار غیرمرتبط با حوزه جغرافیایی جشنواره پذیرفته نخواهند شد.
رستمی اظهار داشت: نمایشگاه مطبوعات و رسانههای کُردی استانهای شرکت کننده به همراه رسانههای منتخب از اقلیم کردستان عراق نیز به مدت سه روز همزمان با جشنواره در شهر سنندج بر پا میشود.
وی به برخی از اهداف این جشنواره در استان پرداخت و افزود: تحکیم پایههای وحدت و همدلی با استفاده از فضای رسانهای و تقویت مشترکات در مناطق کُردنشین به موازات تقویت وحدت اسلامی و ملی، شناسایی ظرفیتهای نهفته استانهای کُردنشین کشور و تلاش برای معرفی هر چه بهتر آنها از جمله اهداف برگزاری این جشنواره است.