رئیس درالقران الکریم:دستاوردهای قرانی در ۴۰ سال چشمگیر بوده است، اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.
وی اظهار داشت :کشور ما در رقابت های بین المللی قرانی در قبل از انقلاب تنها دو رتبه بین المللی داشت و بعد از پیروزی انقلاب بیش از ۱۷۰ رتبه بین المللی کسب کردیم.
رئیس درالقران الکریم کشور گفت: قبل از انقلاب تعداد حافظان قران حتی به
تعداد انگشتان دست هم نبود و هم اکنون هزاران حافظ قران در کشور تربیت شده اند.
وی همچنین تاکید کرد : قبل از انقلاب در بحث چاپ و نشر قران اشتباهات زیادی وجود داشت ولی هم اکنون مجوز ۱۵۰ میلیون جلد قران صادر شده است.
قره شیخ لو در پاسخ به سوالی درباره اینکه ایا با توجه به چنین پیشرفت هایی به همه اهدافی که مدنظر رهبری بوده است ، رسیده ایم؟ گفت : به همه اهداف نرسیدیم اما بخش عمده ای از فعالیت ها قابل پذیرش است.
وی افزود: قبل از انقلاب ارتباط مردم با قران محدود بوده است اما امروز این طور نیست.
قره شیخ لو با بیان اینکه هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، اظهار داشت: فضای قرانی باید به فکر و عمل تبدیل شود و در این عرصه عقب ماندگی های زیادی داریم و نیازمند کمک و همیاری همه بخش ها از جمله حوزه ؛ دانشگاه و مسولان ارشد هستیم.
رئیس دارالقران الکریم کشور با بیان اینکه ضعف بعدی این است که اهتمام مسولان نسبت به قران جای انتقاد دارد، گفت :تنها کسی که از همه ظرفیت در عرصه قرانی استفاده کرده است ، تنها مقام معظم رهبری هستند بنابراین باید در ساحت قران در نظام اسلامی سرمایه گذاری شکل گیرد و همه ابزارها از جمله رسانه ، اموزش و پرورش و دانشگاه بسیج شوند.
وی افزود: تجربه ۴۰ ساله و با نقاط ضعف اشنایی کامل داریم بنابراین باید به این نکات توجه شود.
قره شیخ لو در ادامه از کاهش تقریبا ۷۲ درصدی بودجه قرانی انتقاد کرد و افزود: در بودجه قرانی نوسان می افتد چنانچه بودجه قرانی از دو کانال سازمان تبلیغات و شورای توسعه قرانی تعیین می شود و اصل موضوع این است که مجلس و دولت با هم وظیفه دارند از فعالیت های قرانی حمایت کنند.
وی گفت :کل بودجه قرانی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیارد تومان است که تخصیص نمی یابد و یا دیر تخصیص می یابد و نیازمند کار کارشناسی در این زمینه هستیم.
رئیس درالقران الکریم کشور در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه گویا در جامعه ما بیشتر بر روی اعطای مدارک قرانی توجه شده وتدبیر کمتری در قران صورت می گیرد، اظهار داشت :برای جذب قشرنوجوان باید انگیزه ایجاد شود اما انگیزه باید معنوی باشد، باید موضوع های قرانی از شکل موضوعات تخصصی در اید و به عموم مردم سرایت کند و باید روی این موضوع سرمایه گذاری صورت گیرد.
قره شیخ لو در ادامه اظهار داشت :هم اکنون بیش از ۴ میلیون دانشجو در دانشگاهها و تعداد زیادی دانش اموز در مدارس در حال تحصیل هستند که باید مبانی قران در دانشگاهها و مدارس تقویت شود و حتی مقام معظم رهبری در ۹ دی سال ۹۵ بیان کردند که قران در اموزش و پرورش هنوز مظلوم است و باید توجه شود.
وی تاکید کرد: فعالیت های قرانی باید هم از کانال مردمی و هم دولتی در جامعه سرایت کند.
وی در ادامه درباره برنامه های کارگروه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی امسال گفت :برگزاری همایش قرانی در ۱۹ بهمن در شهرقم ، برگزاری برنامه فعالان قرانی در ۲۰ و ۲۱ بهمن در شهر قم ،برگزاری نمایشگاه امام ،انقلاب و قران با ارایه ۴۰ تابلو قرانی در ۱۰ بهمن و در حرم امام خمینی (ره ) از برنامه های ملی امسال است.
همچنین انتخاب جایزه کتاب نهج البلاغه و اجرای برنامه کاروان قرانی انقلاب از اول بهمن از حرم امام خمینی ( ره ) آغاز می شود که با حضور و مشارکت شبکه قران در ۱۱ استان فعالان قرانی حضور پیدا می کنند.