مدیر عامل سازمان انتقال خون کشور : مدیریت انتقال خون بیمار و انتقال خون خودی برای کاهش حساسیتهای آلرژیک در مراکز درمانی کشور از برنامه های این سازمان است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ پور فتح الله در سمینار یک روزه مدیریت انتقال خون بیمار در ساری با اشاره به لزوم کاهش هزینه های انتقال خون افزود : با اصلاح کم خونی قبل از عمل و تجویز واحدهای خونی مناسب بدون ترزیق حجم بالا و استفاده از داروهای منقبض کننده عروق و انعقاد دهنده های خونی می توان در کاهش مصرف فراوردهای خونی اثر گذار بود.
وی گفت : جامعه پزشکان و پرستاران با اصلاح انمی ( کم خونی ) زمینه تامین خون خودی را فراهم نمایند .
مدیر عامل سازمان انتقال خون کشور با بیان اینکه آموزش جامعه پزشکان را در مدیریت انتقال خون دنبال می کنیم , افزود : 30 درصد ایرانیان به کم خونی مبتلا هستند که درمان کم خونی مصرف فراوری ها خونی را کاهش میدهد .
پور فتح الله با اشاره به اینکه در کشور کمبود فراوردهای خونی نداریم گفت : 100 درصد اهدا کنندگان خون ایرانی داوطلبانه خون اهدا می کنند و 63 درصد آنها مستمر خون اهدا می کنند .
وی با اشاره به اهدا 2 میلیون و 100 واحد خونی در کشور , گفت : بیش از 3 میلیون فراورده خونی در مراکز درمانی توزیع می شود .
پوریانی مدیر کل انتقال خون مازندران نیز گفت : سمینار یک روزه مدیریت انتقال خون بیمار با هدف آموزش همگانی جامعه پزشکان در مدیریت مصرف خون و فراورده های خونی تشکیل شده است .
وی با اشاره به حضور 4 هزار و 500 بیمار خاص استان و نیازمندی مراکز درمانی به خون و فراورده های خونی افزود : مازندران از سال 92 در زمینه تامین خون مورد نیاز بیماران خودکفا شده است و در چرخه خون رسانی نیز هم اکنون استان معین تهران است .
مدیر کل انتقال خون مازندران تصریح کرد : پارسال 180 هزار واحد خونی در مراکز درمانی استان توزیع شد