جلسه امروز شورای شهر زنجان4 مصوبه داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکززنجان ؛ اصلاح و جابجایی اعتبار پروژه های شهرداری از جمله نظارت بر پروژه های عمرانی و آسفالت دستی و مکانیزه معابر شهری، بازگشایی خیابان هفتم تیر، اصلاح هندسی میدان ارتش ، مطالبات شرکت جهاد نصر بابت احداث پل گلشهر با تعدادی از واحد های تجاری واقع در پارکینگ طبقاتی سعدی به ارزش 2میلیارد و پانصد میلیون تومان، برو ن سپاری عوارض نقلیه به دفاتر پیشخوان خدمات دولت و دفاتر اسناد رسمی و اخذ حقوق شهرداری از تفکیک اراضی ضلع جنوبی بیمارستان ولیعصر از مهمترین مصوبات جلسه امروز بودند.
ریس شورای شهر زنجان در این جلسه بر تعیین تکلیف زمین های کمربند شمالی زنجان تاکید کرد و افزود: با تشکیل پرونده های قضایی علیه شهرداری منجر به دریافت هزینه و کاهش منابع شهرداری خواهد شد
دویران برطرح سبزه میدان هم اشاره کرد و گفت: شهرداری تا پایان دی ماه طرح اصلی این میدان را قطعی کرده و با برگزاری مناقصه این پروژه امسال آغاز شود.
وی وضعیت آسفالت معابرسطح شهر را نامناسب دانست و بر رسیدگی و بهسازی آسفالت معابر شهری خصوصا در کمربند شمالی زنجان تاکید کرد