آب انار خطر بیماریهای قلبی عروقی را کاهش می دهد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ فوق تخصص جراحی قلب و عروق و عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: مصرف آب انار سبب کاهش خطرات قلبی عروقی در بیماران مبتلا به همودیالیز می شود و مصرف آن جهت کاهش خطرات کاردیومتابولیک، توصیه می شود.
دکتر محمدصادق پورعباسی افزود: در آب انار علاوه بر آب، شکر و پکتین، مقادیری آنتی اکسیدانهای ویتامین ث و فلاونوئیدهای پلی فسفولیک وجود دارد.
آنتی اکسیدانهای ویتامین ث شامل موادی است که از تولید مواد سمی و سرطانی جلو گیری می کند و فلاونوئیدهای پلی فسفولیک آنتی اکسیدانهای قوی است که در غذاهای گیاهی از جمله چای و هویج وجود دارد.
وی گفت: مطالعه بر روی بیماران همودیالیزی که هفته ای سه بار و در هر بار 100 سی سی آب انار برای مدت یک سال مصرف کردند، نشان داد که تری گلیسرید و کلسترول و LDL چربی بد و فشار خون حداکثر و حداقل (سیستول و دیاستول) این بیماران، به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
به گفته وی، به علت وجود مقادیر بالایی از پتاسیم در آب انار و افزایش خطر پتاسیم، این بیماران باید مصرف مواد غذایی دارای پتاسیم مانند موز و آجیل را کم کنند.