محور برنامه ریزی دشمن در حوزه اقتصادی و ناراضی کردن مردم است که بتواند بر اساس آن آشوب ایجاد کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: برای اینکه از آشوب سازی دشمن جلوگیری کنیم همه باید بپذیریم در چارچوب قانون عمل و از آن تبعیت کنیم .
سید حسین نقوی حسینی گفت: همه گرفتاری های کشور ، رفتارهای فرا قانونی برخی جریان ها و اشخاص است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر قانون را قبول نداریم نباید در صحنه حضور پیدا کنیم افزود: اگر همه در چارچوب قانون عمل کنند مشکلی به وجود نمی آید .
نقوی حسینی انتخابات 88 را پرشور خواند و گفت : تمکین نکردن به قانون منشاء کش مکش هاست و زمانی که به قانون تمکین نکنیم انتخابات به تنش کشیده می شود .
وی افزود : زمانی که وارد انتخابات می شویم قوانین آن را نیز پذیرفته ایم و اگر قانون را قبول نداریم نباید وارد انتخابات شویم .
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت : کسی که در چارچوب قوانین وارد انتخابات می شود نباید پس از اعلام نتایج از قانون خارج شود .
نقوی حسینی با بیان اینکه پس از انتخابات 88 دو نامزد معترض به نتایج انتخابات طرح هایی که به آنها ارائه شد نپذیرفتند افزود: آنها افراد کم تجربه ای نبودند و مسئولیت چندین انتخابات را بر عهده داشتند.
وی گفت: اگر تمکین به قانون نباشد راه حل ها اگر منطقی نیز باشد پذیرفته نمی شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی افزود: جریانی که دور آقای موسوی را گرفت پیش از انتخابات شکل گرفته بود و سازماندهی آن چندین ماه پیش از انتخابات آغاز شد.
نقوی حسینی گفت: البته شاید این جریان فکر نمی کرد وضع آن گونه شود.
وی افزود: بی بی سی فارسی حدود 9 ماه پیش از انتخابات مسائلی از جمله نظارت بین المللی بر انتخابات، صیانت از آراء و ... را مطرح می کرد که برخی از آنها سخنان تعدادی از خواص در کشور بود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: آنها با این اقدام های خود زمینه سازی ایجاد فتنه 88 را ایجاد کردند.
علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز در این برنامه با تشریح اقداماتی که پس از اعلام نتایج انتخابات سال 88 و حل مسئله نامزدهای معترض به نتیجه انتخابات انجام داد گفت : سه روز مانده از پنج روزی که شورای نگهبان برای بازشماری آراء فرصت داده بود با آقای موسوی دیدار کردیم .
وی افزود: در این دیدار آقای موسوی گفت، برای رفع مسائل طرحی را که آقای موسوی لاری دارد با آقای محتشمی پور دنبال کنید .
آقا محمدی گفت: با آقای محتشمی پور در دفتر وی قرار گذاشتیم و آقای موسوی لاری نیز آمد و پیشنهاد دادند که همه آرایی که در آنها اعتراض وجود دارد باز شماری و شناسنامه ها با ته برگ تعرفه های رای تطبیق داده شود .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: آنها گفتند آرایی که خطای نوشته شده در آنها نیز شبیه یکدیگر باشد باید باطل شود.
وی گفت: طرح موسوی لاری را با آقای جنتی مطرح کردم و وی موافقت کرد اما گفت؛ انجام این کار سه چهار ماه زمان می برد و برای آن وقت نداریم.
آقا محمدی افزود: پس از دیدار با آقای جنتی به دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی رفتم و با مسئولین دفتر این طرح را مطرح کردم که ابتدا گفتند نمی شود اما دوباره از آنها خواستم موضوع را خدمت رهبر معظم انقلاب مطرح کنم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: پس از این درخواست با آقایان ولایتی و ابوترابی نیز طرح ستاد آقای موسوی را مطرح کردم که آنها پذیرفتند .
وی افزود: شورای نگهبان به من زنگ زد که دفتر مقام معظم رهبری به این شورا اعلام کرده که طرح ستاد موسوی بررسی شود .
آقا محمدی گفت: این موضوع را به آقای محتشمی پور گفتم .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شورای نگهبان در جلسه خود با طرح ستاد موسوی موافقت کرد و ما این موضوع را در جلسه با آقای موسوی به وی اعلام کردیم اما آقای موسوی بحث های ساختار شکنانه ای را مطرح کرد و جلسه به نتیجه نرسید.
وی گفت: پس از این دیدار تقاضای ملاقات فوری با آقای هاشمی رفسنجانی کردم و آقای ابوترابی نیز به عنوان نماینده شورای نگهبان همراه من شد.
آقا محمدی افزود: به آقای هاشمی موضوع را گفتیم و از وی خواستیم با آقای موسوی درباره طرح صحبت کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای هاشمی رفسنجانی با آقای موسوی صحبت کرد اما گفت آقای موسوی موافق نیست.
وی افزود: آقای هاشمی رفسنجانی طرح را با آقای خاتمی نیز مطرح کرد و گفت؛ خاتمی طرح را قبول دارد و موافق است.
آقا محمدی گفت: با توجه به اینکه بازشماری آراء به دلیل بررسی این طرح متوقف شده بود به درخواست آقای هاشمی بازشماری آراء ادامه یافت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: پس از روز قدس نیز آقای موسوی دوباره از ما خواست جلسه ای با وی بگذاریم.
وی گفت: در آن جلسه که در فرهنگستان هنر برگزار شد وی دوباره از مسائل گله گذاری کرد اما به آقای موسوی گفتم بر اساس نظر بنده شما هنوز هم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مورد اعتماد نظام هستید و اگر این را می خواهید امتحان کنید خودتان مسائل را جمع کنید.
آقا محمدی افزود: پیشنهاد بدهید چه کاری انجام دهیم که بنده به وی گفتم خودتان به داستان پایان دهید اما وی گفت شدنی نیست.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: آقای آقازاده نخستین کسی بود که طرح آمدن آقای موسوی را مطرح کرد اما در میانه کار به طور کامل از کار کنار گذاشته شد و جریانی دور آقای موسوی را از این افراد خالی و وی را هدایت کرد.
وی افزود: آسیب پایه ای که فتنه 88 به نظام اسلامی زد بسیار بیشتر از آسیب های اقتصادی و ... است.
آقا محمدی گفت: پس از برگزاری انتخابات گوناگون و پرشکوه در کشور یک دفعه همه ساز و کارهای نظام را با کشاندن مردم به خیابان به هم زدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فتنه 88 می خواست جمهوریت نظام اسلامی را از بین ببرد اما رهبری معظم انقلاب از آن و رای مردم حفاظت کرد.
وی گفت: در مجلس ششم نیز این اتفاق افتاد و برخی نمایندگان این مجلس با تحسن می خواستند مجلس را مقابل همه قرار دهند.
آقا محمدی افزود: در مجلس ششم اختلافات زیادی بود و همه طرفداران خاتمی می خواستند داخل مجلس شوند اما شورای نگهبان دلایلی در مقابل آنها داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: در این انتخابات شورای نگهبان نوشته بود ما با بهزاد نبوی، محمدرضا خاتمی و ... مخالفت کردیم اما به فرموده و به دستور ... تایید شدند.
وی افزود : ببینید رهبر معظم انقلاب تا کجا برای اینکه نظام اسلامی جلو برود ورود کرده اند .
آقا محمدی گفت : این مجلسی که با تایید رهبری جلو آمد اما به تحسن کشیده شد و حاضر نشدند کنار بنشینند .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: در انتخابات مجلس هفتم نیز طوری شد که می گفتند همه را بیرون می ریزند اما رهبر معظم انقلاب موافقت کردند که تایید کاندیداها به وسیله آقایان خاتمی رئیس جمهور وقت، کروبی رئیس مجلس وقت و جنتی دبیر شورای نگهبان انجام شود.
وی گفت: همه آنها که فکر می کنند در نظام اسلامی جای ندارند بدانند جا داریم اما بیایید کارتان را انجام دهید.