چهاردهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی با معرفی برترینها در اصفهان پایان یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ دبیر این رویداد علمی تخصصی در آیین پایانی این جشنواره در سیتی سنتر اصفهان ماموریت اصلی این رویداد را شناسایی، ارزیابی و معرفی طراحان کسب و کار و فرصت های سرمایه گذاری به رسانه ها، جامعه و صنعت دانست و گفت: امسال از بین 800طرح رسیده به جشنواره،برای 200طرح پرونده تشکیل شد و در نهایت 72طرح و فرصت سرمایه گذاری به مرحله نهایی راه یافت.
کوروش خسروی افزود: از بین طرح های رسیده پس از دو روز داوری، در بخش المپیاد دانشجویی طراحان کسب و کار، فریبرز عزیزی اول، فاطمه سقطچی دوم و مهناز برشوری سوم همچنین در بخش آزاد طراحان کسب و کار، علی زین العابدینی هزاره، مهری روشنی و محمد عبداله بیگی به ترتیب اول تاسوم شدند.
وی گفت: منوچهر بهزادی با ارائه طرح جذب شیرآبه های ناشی از زباله های شهری و صنعتی تنها جایزه بخش فرصت های سرمایه گذاری را از آن خود کرد و در بخش فن آفرینان شرکت های نوپا مهدی ترابیان اصفهانی از شرکت آژمان صنعت پژوهان نامدار اسپادانا رتبه نخست، شهرام نصرتی از شرکت پدید فناوران هوشمند کهربا رتبه دوم و علی رحمان پور از شرکت راهبراران اینترنت اشیاء رتبه سوم را کسب کردند.
دبیر این رویداد علمی تخصصی افزود: در بخش شرکت های رشد یافته امیر فرشچی از شرکت آریوژن فارمد رتبه نخست، فرید نجات بخش آزادانی از شرکت مهیار صنعت سپاهان و سعید زکایی از شرکت پارسا پلیمر شریف مشترک رتبه دوم و سعید وحید نحوی از شرکت مهندسی ارتباطی پیام برداز رتبه سوم را از آن خودکرد.
کوروش خسروی گفت: در بخش شرکت های تاثیر اجتماعی هم سعید سامانی مجد از شرکت بهین آب زاینده رود و محمدرضا آقایا از شرکت با سلام شایسته دریافت لوح زرین جشنواره شناخته شدند.
وی افزود:در این آیین همچنین تک جایزه ویژه 500میلیون ریالی بخش فناوری صنعت ساز به سعید زکایی از شرکت پارسا پلیمر شریف تعلق گرفت.
کوروش خسروی برگزاری 200مذاکره بین سرمایه گذار و فن آفرینان را ازدیگر برنامه های این دوره از جشنواره بیان کرد و گفت: در این آیین از کتاب علم و فناوری نوشته حسام زند صباحی رونمایی شد.
دبیر چهاردهمین جشنواره ملی شیخ بهایی افزود: از سال آینده جوایز کودک نوآور باحمایت یونیسف به کودکان نوآور شرکت کننده در جشنواره تعلق خواهد گرفت.
حدود 43پارک علم و فناوری و پنج هزار شرکت دانش بنیان و واحد فناور در کشور فعال است.