رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره فیلم عمار: جای پیشرفتها و چهرههای علمی و شاخص کشور در سینما خالی است و باید با نگاه به آینده فیلم ساخته شود.
رئیس شورای سیاست گذاری جشنواره عمار در این نشست گفت: یکی از مهمترین وظایف این جشنواره نشان دادن خلاءهای سینمای ایران است.
وحید جلیلی درباره تجلیلهای آیین افتتاحیه این جشنواره گفت: در افتتاحیه از شیخ زکزاکی تجلیل میکنیم، این شخصیت مبارز از سالها پیش برای سینمای آفریقا برنامه مشخصی داشت و یک شهرک سینمایی تأسیس کرد.
وی افزود: شیخ زکزاکی فیلمی به نام عثمان دنفودیو شخصیت قهرمان آفریقایی که بیشتر بازیگرانش شهید شده اند تولید کرد و امیدواریم این اثر را در جشنواره به نمایش بگذاریم.
جلیلی گفت: تجلیل از حامد زمانی از دیگر بخشهای آیین افتتاحیه خواهد بود.
وی افزود: در اختتامیه هم از سیروس مقدم کارگردان مجموعه تلویزیونی «پایتخت» تجلیل میکنیم؛ این کارگردان در پایتخت به ویژه سری پنجم آن و در به نمایش گذاشتن مظلومیت مدافعان حرم خوش درخشید.
جلیلی گفت: از معاونت سیاسی رسانه ملی بابت پوشش خبری سه سال اخیر جشنواره تشکر میکنم و اعلام میکنم که ما بیشتر از نقد فیلم به نقد سینما احتیاج داریم.
رسول منفرد دبیر اجرایی این جشنواره نیز گفت: مراسم افتتاحیه یکشنبه ۹ دی در فرهنگ سرای بهمن آغاز میشود و مجموع جوایز نقدی که در بخش فراخوانهای مردمی تعیین شده ۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان است، همینطور یک سری جوایز غیرنقدی هم داریم. امسال حضور نخبگان و بانوان بیش از ادوار گذشته است و بیشتر آثار مستند هستند.
نادر طالبزاده نیز در این نشست گفت: کشورهای اروپایی در برنامههای خبری و تلویزیونهای خود به طور مکرر درباره آفریقا حرف میزنند و آثاری تولید میکنند در حالی که ما هیچ توجهی به این قاره نمیکنیم. شیخ زکزاکی از این جهت مهم است که حقیقت اسلام ناب را در آفریقا ثابت کرد و نشان داد که میلیونها نفر در چند لحظه به اسلام میپیوندد، استعداد و قابلیت آفریقاییها برای جذب اسلام زیاد است و زکزاکی این موضوع را ثابت کرد. مستند سازان ما باید به سراغ خیلی از مسائل بروند.
در این نشست از «عمار یار» سایتی برای بارگذاری آثار برگزیده جشنواره عمار و دیگر فیلمها رونمایی شد.