معاون ارزیابی انطباق اداره کل استاندارد خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون 19 بار از تمامی واحدهای تولیدی بازدید شده و تاکنون در هیچ مورد استفاده از ذرت دامی مشاهده نشده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حامد محمدی گفت: براساس نظارت
وی افزود: شش واحد صنعتی برای تولید فرآورده حجیم شده غلات بر پایه ذرت (یا همان پفک) از سازمان استاندارد پروانه گرفته اند و 10 واحد تولیدی نیز کنسرو ذرت تولید می کنند.
عباس اخگری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز گفت: در تولید فراورده این واحدهای تولیدی از بلغور ذرت خوراکی استفاده می شود که در بررسی های به عمل آمده همگی دارای پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت هستند.
هزار و 700 واحد تولیدی و خدماتی در خراسان رضوی زیر نظر اداره کل استاندارد هستند که نیمی از آنان در حوزه صنایع غذایی فعالیت دارند.