سالانه در شهرستان آران و بیدگل بیش از ۴۰۰تن گوشت شتر تولید میشود.
حسین فتاحی با اشاره به اینکه تقی آباد و بخش کویرات آران و بیدگل از مناطق عمده پرورش این حیوان با ارزش است افزود: بیش از نیمی از گوشت تولید شده را گردشگران کویر و مردم سایر استان ها خریداری می کنند.
وی افزود: شترسواری نیز یکی از جاذبه های کویر است که خاطره خوبی در ذهن گردشگران کویر برجای می گذارد.
فتاحی با اشاره به خواص شیر و گوشت شتر گفت: شیر شتر به دلیل خواص میکروب زدایی برای درمان انواع بیمارهای عفونی همچون زخم معده،سل و هپاتیت و گوشت آن نیز دارای مواد معدنی و انواع ویتامین های گروه ب است که به دلیل داشتن آهن، فسفر و کلسیم زیاد مناسب برای درمان دردهای مفاصل و استخوانی مفید است.