استاندار البرز: عزمی جدی برای حمایت از تولید در البرز داریم و مانعی برای سرمایه گذاری و ارائه تسهیلات وجود ندارد.
وی اضافه کرد: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به صورت مستمر برگزار و موضوعات و مشکلات مربوط به واحدهای تولیدی و صنعتی پایش می شود.
شهبازی با بیان اینکه امروز تولید، شاه کلید در کشور است، گفت: جنگ اقتصادی دشمنان به راه افتاده است و دولت به خوبی این شرایط را درک کرده و به این منظور هر هفته سه قوا جلساتی را برای مقابله با این جنگ و حل مشکلات اقتصادی کشور برگزار می کنند.
استاندار البرز افزود: 3هزار و 500واحد تولیدی در البرز وجود دارند که در حال فعالیت هستند، این بدین معنی است که واحدهای تولیدی ما با وجود تحریم ها و مشکلات اقتصادی که وجود دارند پای کار هستند.
شهبازی گفت: زمینه اقتصادی البرز بسیار محکم است و تلاش داریم بسیاری از مسایل واحدهای تولیدی را در سطح استانی حل کنیم و برای آنها نیز که نیاز به کمک ملی دارند نیز وقت گذاشته، پیگیری و دنبال می کنیم.
وی اضافه کرد: فرمانداران نیز شورای گفت و گو بخش خصوصی و رفع موانع تولید را در شهرستان ها تشکیل دهند و خانه صنعت و اتاق بازرگانی نیز در کنار صنعتگران استان خواهند بود.
استاندار البرز با بیان اینکه بانک ها نیز در کنار قشر مولد و صنعتگر خواهند بود و در حوزه دارو و قطعات خودرو و مواد غذایی نیز قرار است هفته ای یک جلسه با این افراد داشته باشیم.
جهانگیر شاهمرادی در این نشست افزود: 168واحد تولیدی و صنعتی در دوره های مختلف به تملک بانک درآمده اند که از این تعداد تاکنون 39واحد به چرخه تولید بازگشته اند.
وی اضافه کرد: حفظ اشتغال یکی از مهم ترین برنامه های وزارت صنعت، معدن و تجارت است که به این منظور در تلاش هستیم تا دیگر واحدها را نیز دوباره فعال کنیم.
شاهمرادی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی از دیگر اولویت های وزارت است گفت: به این منظور از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 156مورد تسهیلات چهار هزار و 735 میلیارد ریالی دریافت کرده اند.
وی افزود: البرز از نظر اقتصادی یکی از جاذبه های سرمایه گذاری است که به این منظور 21طرح با مشارکت سرمایه گذار خارجی در این استان در دست اجرا است.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت البرز گفت: یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که امروز دامن سرمایه گذاران و واحدهای تولیدی را در این استان گرفته، بحث شعاع 120 کیلومتری شهرک صنعتی اشتهارد است که بخشی از این سرمایه گذاران عنوان می کنند در صورتی که این مصوبه اصلاح نشود استان را ترک می کنیم.
شاهمرادی افزود: در شرایط امروز کشور که واحدهای صنعتی و تولیدی نیازمند حمایت هستند، نیاز است که برای اصلاح این مصوبه که در نیمه راه دامن ما را گرفته است اقدام جدی شود.
رحیم بنامولایی هم با بیان اینکه قانون بهبود فضای کسب و کار در استان به صورت جدی دنبال می شود، افزود: انتظار ما این است که این قانون به معنای واقعی انجام شود.
وی اضافه کرد: امروز راه صادراتی نسبت به گذشته در حال بسته شدن است که به این منظور نیاز است تا بانک اطلاعاتی ساماندهی صادراتی و وارداتی راه اندازی شود.
بنامولایی گفت: بهبود زیر ساخت های حمل و نقل ریلی، زمینی، هوایی و دریایی از دیگر مسایلی است که برای توسعه اقتصاد به کشورهای منطقه و آسیای میانه به آن نیاز داریم.
وی اضافه کرد: اعطای تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی و صنعتی یکی دیگر از مواردی است که باید لحاظ شود و تنها به واحدهایی تعلق گیرد که تولید واقعی داشته و در صادرات نیز نقش مهمی دارند.
رئیس پارک علم و فناوری البرز نیز در این نشست گفت: این استان دومین مقصد سرمایه گذاری پس از استان تهران در زمینه تکنولوژی و طرح های دانش بنیان است.
عطالله ربانی افزود: این استان از نظر تعداد شرکت های دانش بنیان رتبه چهارک کشوری و از نظر فروش این شرکت ها، رتبه دوم کشوری را دارا است.