معاون امور اقتصادی استانداری:
مدیران 200 بنگاه اقتصادی کرمانشاه آموزشهای مالی و بازاریابی میبینند
معاون امور اقتصادی استانداری یکی از مشکلات واحدهای تولیدی استان را ضعف آنها در حوزه مدیریت مالی و بازاریابی اعلام کرد و گفت: برای رفع این مشکل مدیران 200 بنگاه اقتصادی کرمانشاه آموزشهای مالی و بازاریابی میبینند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، در نشست بررسی مشکلات کارخانه قند بیستون اظهار داشت: کرمانشاه رتبه دوم تولید
چغندرقند در کشور را داراست و این یک پتانسیل خوب برای توسعه کارخانههای قند در استان محسوب میشود.
وی افزود: وجود منابع آبی سامانه گرمسیری و همچنین شرایط مناسب اقلیمی در شهرستانهای مرزی استان مانند سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین، زمینه مناسبی برای توسعه کشت پاییزه چغندر - که صرفه اقتصادی مناسبی دارد - فراهم کرده است.
معاون امور اقتصادی استانداری خاطرنشان کرد: پرداخت سریع مطالبات کشاورزان یکی از اولویتهای جدی مدیریت ارشد استان است و موجب دلگرمی بیشتر این قشر تولید کننده برای تداوم کشت چغندر در سالهای آینده و کاهش تنگناهای اقتصادی آنها میشود.
حاتمی گفت: کارخانههای قند استان ۵۶۵ تن چغندر از کشاورزان خریداری کرده اند که تا ۲۵ آذرماه ۴۶ درصد مطالبات پرداخت شده است و مقرر شده مابقی این مطالبات نیز هر چه زودتر پرداخت شود.
وی یادآور شد: کارخانه قند بیستون از مهمترین مجموعههای تولیدی استان است که بخش قابل توجهی از قراردادهای کشت چغندر متعلق به این کارخانه است و حل مشکلات مجموعه در حوزه تامین سرمایه در گردش و طرحهای توسعه در دست اقدام است.
معاون امور اقتصادی استانداری تصریح کرد: یکی از مشکلات واحدهای تولیدی استان به ضعف آنها در حوزه مدیریت مالی و بازاریابی برمی گردد، به همین منظور یک میلیارد تومان برای آموزش مدیران مالی و بازاریابی ۲۰۰ بنگاه اقتصادی فعال استان در نظر گرفته شده است و این آموزشها به بهبود شرایط اقتصادی واحدهای تولیدی کمک میکند.
حاتمی گفت: حفظ محیط زیست و گام برداشتن به سوی یک صنعت پاک، از جمله اولویتهای استان است و در این راستا تسهیلات مناسب در اختیار واحدهایی که خواهان به روز کردن تکنولوژی، کاهش آلایندهها و تصفیه آب صنعتی هستند؛ قرار داده میشود.