به برکت انقلاب اسلامی شاهد رشد ۱2 برابری تعداد زنان هیأت علمی در دانشگاهها نسبت به قبل از انقلاب هستیم. امروز، حدود 228 ایرانی، در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان هستند که حضور زنان دانشمند کشورمان در میان آنها قابل توجه و در خور تقدیر است.
چکیده مطلب:
- نقش مهمی که امام راحل و سپس مقام معظم رهبری بارها و بارها با کلیدواژههایی چون اصلاح نگرش نسبت به زنان و ایجاد شأن واقعی زنان در خانواده و اجتماع تأکید داشتهاند، همان گمگشته خانمها بود که به محض وقوع انقلاب اسلامی به آن رسیدند و سعی کردند در هر عرصهای که وارد شدند بدرخشند.
-امام خمینی (ره) علم آموزی را حق طبیعی زنان می دانستند و تبعیض جنسی در تحصیل علوم را ناروا می شمردند.
- ما معتقدیم زنان در هر جامعه سالم بشری قادرند و می باید فرصت پیدا کنند که در حد سهم خود، تلاش و مسابقهی خویش را در پیشرفت های علمی و اجتماعی و سازندگی و اداره این جهان به عهده بگیرند. ( مقام معظم رهبری)
- پیشرفت کشور در حوزه زنان پس از انقلاب رشد 33 درصدی داشته است.
- در سال ۵۷، ۱.۴ درصد و در سال ۹۶، ۲۴ درصد از اعضای هیأت علمی دانشگاهها از زنان بودهاند.
-حضور زنان و دختران در آموزش عالی طی ۲۷ سال اخیر ۱۴ برابر شده است.
- به برکت انقلاب اسلامی شاهد رشد ۱2 برابری تعداد زنان هیأت علمی در دانشگاهها نسبت به قبل از انقلاب هستیم
-امروز، حدود 228 ایرانی، در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان هستند که حضور زنان دانشمند کشورمان در میان آنها قابل توجه و در خور تقدیر است.
پژوهش خبری صدا وسیما:وقوع انقلاب اسلامی و تحول عظیمی که در ارزش ها و نگرش های مردم و مسئولان نسبت به نقش و جایگاه زنان در عرصه های مختلف رخ داد، موجبات خودباوری و خودشکوفایی زنان در عرصه های علمی را همچون سایر عرصه ها فراهم کرد و زنان با همت والا و مطالبه گری خود و بسترهایی که به برکت انقلاب اسلامی فراهم شد توانستد در عرصه های علمی به پیشرفت-های شگرفی نائل شوند که نظیر آن در دوران قبل از انقلاب اسلامی وجود نداشت. این گزارش در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مروری دارد بر نقش زنان در عرصه های علمی.
متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.
پژوهش خبری// فریفته هدایتی