رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به افزایش 21 درصدی تشکیل پرونده های قضایی قاچاق گفت: در 8 ماهه نخست امسال 98 هزار و 786 پرونده در سطح کشور در زمینه قاچاق کالا تشکیل شده است.
مویدی افزود: اگر ستاد ملاحظه کاری نسبت به یکی از اعضای خود داشته باشد و یا یکی دیگر از اعضا را با بزرگنمایی برتر از دیگران نشان دهد بی عدالتی اتفاق افتاده است و از مسیر خود منحرف شده است .
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تاکید کرد : دستگاههایی که 16 سال عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بوده اند باید بعد از این نسبت به عملکرد خود پاسخگو باشند چرا که این خواسته رئیس جمهور است .
وی گفت : ما در نشست خبری پیشین ستاد یکی از دستگاههای کم کار را معرفی کردیم و تا پایان سال هم تمامی دستگاههایی را که در جهت پیشبرد اهداف ستاد به خوبی عمل کرده اند و یا از وظایف خود تخطی کرده اند، معرفی خواهیم کرد و در گزارش کاملی عملکرد این دستگاهها را حتی اگر از یک دستگاه امنیتی باشد، ارائه خواهیم کرد.
مویدی افزود : رسانه ها برای پیشبرد اهداف ستاد و مبارزه با قاچاق کالا نقش بسیار مهمی دارند و از همین جا ما از رسانه ها می خواهیم تا با ورود بیشتر خود به حوزه قاچاق کالا به ما در کنترل بیشتر در این حوزه یاری برساند .
مویدی در این نشست ضمن تاکید بر افزایش 21 درصدی تشکیل پرونده های قضایی قاچاق گفت: در 8 ماهه نخست امسال 98 هزار و 786 پرونده در سطح کشور در زمینه قاچاق کالا تشکیل شده که تابحال منجر به دستگیری هزاران نفر هم شده است و در همین هشت ماهه نسبت به مدت مشابه سال گذشته کشفیات فرآورده های نفتی 62 درصد افزایش داشته است .
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درباره آمار قاچاق ده میلیون لیتر سوخت در روز هم گفت : قاچاق سوخت مسئله ای است که باید از صفر تولید تا صد عرضه مورد بررسی قرار بگیرد چرا که مطمئنا قاچاق سوخت از در پالایشگاه شروع شده و تا نقطه صفر مرزی ادامه دارد .
وی افزود: این ستاد، برنامه های کاملا مشخصی را پیش بینی کرده و در اختیار دستگاههای مرتبط با قاچاق سوخت قرار داده که در حال حاضر منتظر پیش نیازهایی مثل مسائل فنی و مهمتر از همه بودجه است که در صورت برطرف شدن همه آنها سعی می کند تا پایان سال مقدار قاچاق سوخت را به حد قابل توجهی کاهش دهد .
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اضافه کرد: بیشترین کشفیات ستاد در هشت ماهه گذشته به ترتیب فرآورده های نفتی ، خودرو، لوازم خانگی ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، لوازم یدکی خودرو و کود شیمیایی بوده است .
وی گفت: حجم کشفیات قاچاق خروجی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 37 برابر شده که این هم نشان از افزایش سه هزار و 700 درصدی کشفیات کالاهایی است که قاچاقچیان سعی داشتند از کشور خارج کنند .
مویدی افزود : برای برخورد با نشانهای قاچاق پوشاک در جامعه هم که جزو مطالبات اصلی مردم و تولید کنندگان است برنامه ای تدوین شده و در بخش اطلاع رسانی و هشدار به این نشانها تمامی مراحل آن طی شده است .
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: تک تک مدیران نشانهای پوشاک بدون مجوز در چند ماهه اخیر به ستاد فرا خوانده شده اند و نسبت به تعطیلی فروشگاههایشان و لزوم دریافت مجوزها به آنها تذکرات لازم داده شده است و این نشانها باید بدانند که از اول دیماه تابلوهای غیر مجاز آنها اول در تهران و سپس در سایر استانها پایین کشیده خواهد شد .
مویدی در انتهای نشست در حکمی امیررضا دهقانی نیا را بعنوان سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا منصوب کرد و به وی تاکید کرد که پس از این برنامه های ستاد را در اسرع وقت در اختیار رسانه ها قرار دهد.