در آذربایجان غربی
11 هزار و 500 تومان قیمت هرکیلو گوشت مرغ
در نشست کارگروه تنظیم بازار استان مقرر شد هر کیلو گوشت مرغ گرم برای مصرف کنندگان حداکثر 11 هزار و 500 تومان عرضه شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی، جلسه کارگروه تنظیم بازار استان به ریاست حسینی معاون امورهماهنگی و توسعه منابع استانداری تشکیل شد.
در نشست کارگروه تنظیم بازار مقرر شد تا زمان تعیین تکلیف قیمت گوشت مرغ از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان، هر کیلو گوشت مرغ گرم برای مصرف کنندگان حداکثر 11 هزار و 500 تومان عرضه شود.
در این نشست رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بااشاره به توزیع هزار و 126 تن گوشت قرمزمنجمد و 144 تن گوشت گرم در استان گفت: گرانی گوشت قرمز و پائین آمدن میزان جوجه ریزی در استان همجوار آذربایجان شرقی موجب افزایش قیمت گوشت مرغ در استان شد که با تزریق گوشت ذخیره مرغ منجمد درصدد کنترل قیمت هستیم.
کریم زاده افزود: تعیین قیمت 9 هزارو 800 تومان برای هر کیلو گوشت گرم مرغ از سوی تنظیم بازار کشور غیرقابل قبول است و با واقعیات تولید مطابقت ندارد و سازمان جهاد کشاورزی استان اعتراض خود را به این قیمت گذاری اعلام کرده است.
طاهری پور رییس اتاق اصناف ارومیه هم در این نشست از اجرای طرح نظارتی شب یلدا از هفته گذشته در استان گفت: در اجرای این طرح ضمن نظارت بر بازار اقلام شب یلدا در مدت 15 روز شکایات مردم بررسی و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال می شود.